Şimdi Ara

Jabra Elite 75T (Sıfır Ürün Açıklamaya Bakın Lütfen) 800 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Jabra Elite 75T (Sıfır Ürün Açıklamaya Bakın Lütfen) 800 TL
    Merhabalar ,ürünü bi hevesle hepsiburada’dan 1019tl’ye aldım fakat benim için hüsran oldu kulağıma büyük geldi ürün (ailecek kulaklar baya küçük bizim de, eğer normal insan kulağına sahipseniz ürün size olacaktır :) Ürünü 10dk falan denedim olurmu olmazmı lakin kulağımda durmadı nalet ,mecburen satmak durumunda kaldım ,durduk yere 200tl zarar ediyorum anlayacağınız.Ürünü denedikten sonra direk fotoğraflarını çektim ilan için ve dolaba kaldırdım aklınızda soru işareti kalmasın ürün KESİNLİKLE herhangi biri tarafından kullanılmadı sadece ilk aldığımda denemek için kullandım o da 10 dk sürmüştür vede ilan sürecinden biri tarafından da KULLANILMIYOR kendim zaten kullanamıyorum kulağımda durmuyor ,eşe dosta falanda vermiyorum kullanması için çizerler falan sıfırlığı bozulmasın diye yani içiniz rahat olsun o konuda.

Ürün zaten yeni dolayısıyla 2yıl garantisi var.

Aklınıza takılan veya merak ettiğiniz bir şey varsa lütfen çekinmeden sorun.İyi günler.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.Jabra Elite 75T (Sıfır Ürün Açıklamaya Bakın Lütfen) 800 TL
    Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 18 Temmuz 2022 Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Cihaz duruyormu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.