Şimdi Ara

Jabra Sport Rox Wireless mı Halo Smart mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar iphone 7 cihaz kullanıyorum ve bir bluetooth kulaklık almak istiyorum. Öncelikle Jabra Halo Smart Aklıma Yattı ve 279 TL lik bir fiyatı var ama N11 de Jabra Rox Sport 229 TL lik bir fiyatı var Rox Daha İyi Gibi Gözüküyor Ama Karar Veremedim. Kullanan veya Bilgisi Olan Arkadaşlar Yardımcı Olabilirler mi ? 300 TL'ye Kadar Diğer Tavsiyelerede Açığım. Yardımcı Olan Arkadaşlara Şimdiden Teşekkür Ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szryldrm -- 7 Mayıs 2017; 20:43:5 >

• Bende arayıştayım Meizu ep51 yada jabra sport rox bakıyorum. Fakat 2 kat fiyata jabra değer mi?
  • MMistanbul kullanıcısına yanıt
    Hocam ep51 bende baktım Jabra Rox Dolby Olmasından Dolayı Ses Kalitesinin Daha İyi Olduğunu Düşünüyorum Baktığım Kadarıyla 150-170 Arası bir fiyatı var ep51in Jabra'nında N11de 229 TL Çok Uygun Olmasından Dolayı Jabrada Karar Kıldım Ama Jabra'lar Arasındaki 2 Modelden Hangisini Alsam Ona Karar Veremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: szryldrm

Hocam ep51 bende baktım Jabra Rox Dolby Olmasından Dolayı Ses Kalitesinin Daha İyi Olduğunu Düşünüyorum Baktığım Kadarıyla 150-170 Arası bir fiyatı var ep51in Jabra'nında N11de 229 TL Çok Uygun Olmasından Dolayı Jabrada Karar Kıldım Ama Jabra'lar Arasındaki 2 Modelden Hangisini Alsam Ona Karar Veremedim.

Evet Jabra nin beyazı şaşırtıcı şekilde ucuz. Sport Rox modeli sorunlu galiba, fiyatı yurt dışında da Jabra Rox a göre düşük. Halo düşünürseniz amazon.de de 45 euro

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01FDIAGRU/ref=mp_s_a_1_1?__mk_de_DE=ÅMÅZÕÑ&qid=1494189836&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=jabra+halo+smart&dpPl=1&dpID=41zEQfv7qbL&ref=plSrch

Sport İle Normal Rox Arasında Renkten Başka Hiç Bir Fark Yokmuş Jabranın Bir Açıklamasını Gördüm. Haloyu Bende Gördüm Amazondaki Ama Türkiye'ye Gönderimi Yok Ne Yazık ki
  • quote:

Sport İle Normal Rox Arasında Renkten Başka Hiç Bir Fark Yokmuş Jabranın Bir Açıklamasını Gördüm. Haloyu Bende Gördüm Amazondaki Ama Türkiye'ye Gönderimi Yok Ne Yazık ki

Halo içinde Rox içinde amazonda 3 yıldız vermişler. Siz rox ya da halo yu deneme şansı buldunuz mu? Ya da ep 51 i?
    Henüz deneme şansı bulamadım ama yarın yakınımda vatan bilgisayar var ve jabranın 2side bu mağazada bulunuyor umarım test edebilirim. Meizu sanırım pek mağazalarda bulunmadığı için onu test edebilme şansım olmayabilir.
  • quote:

Henüz deneme şansı bulamadım ama yarın yakınımda vatan bilgisayar var ve jabranın 2side bu mağazada bulunuyor umarım test edebilirim. Meizu sanırım pek mağazalarda bulunmadığı için onu test edebilme şansım olmayabilir.

Ebet meizu denemek çok zor. Diğer ikisini deneyip bilgi verirseniz sevinirim.
    Yarın deneyebilirsem sizede bilgi veririm hocam 👍
  • szryldrm kullanıcısına yanıt
    Merhabalar

Deneyebildiniz mi acaba?

Edit: Her iki kulaklık içinde hiç iyi yorumlar yok. Sanıyorum Jabra' dan vazgeçeceğim. Başka tavsiyesi olan varsa tavsiyelere açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 8 Mayıs 2017; 23:7:18 >
  • Merhaba hocam gittim ama 2sinide deneyemedim jabra test ürünü göndermediği için açıp deneyebilme şansları yokmuş bende 2si için çok olumsuz yorumlar duydum ne yapsam bilmiyorum acil ihtiyacım var ama almışken düzgün birşey alayım diyorum çok kararsız kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szryldrm -- 9 Mayıs 2017; 16:39:39 >
  • quote:

Merhaba hocam gittim ama 2sinide deneyemedim jabra test ürünü göndermediği için açıp deneyebilme şansları yokmuş bende 2si için çok olumsuz yorumlar duydum ne yapsam bilmiyorum acil ihtiyacım var ama almışken düzgün birşey alayım diyorum çok kararsız kaldım.

Her ikisi de oldukça kötü bir üne sahip. Ben vazgeçtim jabra dan. Galiba Meizu EP51 alacağım. Muhteşem değildir ama parasını hak edecektir herhalde. Aliexpress üzerinde kargo dahil 30 dolara var.
    Ben biraz daha araştırmayı düşünüyorum ve en son ihtimalle bende meizu yu alacağım sanırım.

Bunu hiç bilmiyorum hocam hiç bir fikrim yok ama bir yerde okuduğum kadarıyla jbl in ürünlerinin çok iyi olduğunu söylüyorlardı.
  • merhaba arkadaşlar araya bende katılayım o halde bende jabra halo smart almayı planlıyorum. vatan bilgisayara bende gittim ve ordaki satıcı bana jabra önerdi. deneyemedim ama herhangi bir şikayet almadıklarını da ekledi. kablo olayından bende sıkıldım işin açıkçası fakat birde aklımda Plantronics BackBeat GO 2 de var kararsız kaldım anlayacağınız. jabra da uzun müzik dinleme özelliği varken plantronicks de ek şarjlı kılıf olması hoşuma gitmiyor değil yorumlarınızı okuyunca gözüm korktu. siz ne dersiniz acaba ??????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizer79

merhaba arkadaşlar araya bende katılayım o halde bende jabra halo smart almayı planlıyorum. vatan bilgisayara bende gittim ve ordaki satıcı bana jabra önerdi. deneyemedim ama herhangi bir şikayet almadıklarını da ekledi. kablo olayından bende sıkıldım işin açıkçası fakat birde aklımda Plantronics BackBeat GO 2 de var kararsız kaldım anlayacağınız. jabra da uzun müzik dinleme özelliği varken plantronicks de ek şarjlı kılıf olması hoşuma gitmiyor değil yorumlarınızı okuyunca gözüm korktu. siz ne dersiniz acaba ??????????

Plantronics BackBeat GO 2 nin yorumlarıda maksimum 3-3,5 yıldız. Jabralar gibi.
    https://www.amazon.com/Plantronics-BackBeat-Wireless-Earbud-Headphones/dp/B00DIOALPE

JBL25BT bakıyorum bu aralar. Fikriniz var mı?
    https://www.amazon.com/JBL-E25BT-Bluetooth-Headphones-Black/dp/B01N1MYPNF/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1494421595&sr=1-1&keywords=Jbl+E25BT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 10 Mayıs 2017; 16:7:25 >

• Bunların hepsi demekki aynı o zaman fazla para vermemek gerekiyor yavaş yavaş bende meizu ya doğru kayıyorum.
  • quote:

Bunların hepsi demekki aynı o zaman fazla para vermemek gerekiyor yavaş yavaş bende meizu ya doğru kayıyorum.

JBL ile sporda yapılamıyor. Tere karşı koruması yokmuş. Evet fazla para vermeden meizu almak en iyi seçim olacak galiba. En uygun burada buldum (30.37 usd)

https://tr.aliexpress.com/item/Meizu-EP51/32757560253.html?spm=2114.13010208.99999999.262.LY4r0i

Sizin bildiğiniz daha uygun fiyatlı bir yer var mı?

• https://forum.donanimhaber.com/satilik-tr-garantili-jabra-sport-rox-bluetooth-kulaklik--126084809#126084809

arkadaşlar ilana bakabilirsiniz...plantronics go 3 de aldım..ses hemen hemen aynı jabra ile...meizu yuda kullandım...biraz ergonomi problemi var...kulakta wings de kullansanız durmuyor gibi..baslar az...sony mw 600 kullanıyordum...hatta sennheiser cx 300 de aldım...ama sony in klipsi kırıldı...sbh 52 aldım..ama orijinal sony tr ürünü çıkmadı...cihaz orijinal ama sanırım burada paketlemişler..fm radyosu avrupaya göre... frekans aralığı sadece 88.00- ile 91 aralığında çalışıyor..ama ses güzel ..fakat buda klipsli...jabra 2 adet var...biri yurt dışından hediye geldi...diğerinide ben 15 gün önce n11 den almıştım.ürün güzel basler iyi...5-6 saat kullanım süresi var...sporada uygun..benim şaşırdığım..ürünle gelen jabra sound yazılımı oldu...ses mükemmel oluyor...oğlum spofitay dan yüksek çözünürlükle dinliyor..ayrıca telefonda poweramp ile flac dinliyoruz..ses bu kadar güzel olmuyor..şaşırdım açıkçası...
    ilgilenen olursa lütfen pm atsın....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.