Şimdi Ara

JACK GIRISIME KULAKLI TAM OTURMUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
57.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neyden kaynaklanıyor telefona birşeyde dökülmedi ama kulaklıkla ilgili sabah hiç bir problemim yoktu fakat akşam yani şimdi kulaklıgı tam oturtamıyorum yuvasına lutfen yardim edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İçi tozla tüyle dolmuştur büyük ihtimalle. Benim başıma da aynı durum gelmişti. 1 adet kürdanın ucuna, bir parça bandı ters şekilde sarın yani kürdanın dış tarsfı yapışkan olsun sonra kürdanı kulaklık girişine sokup çevirip çıkarın. Birkaç tekrardan sonra sorunun çözülmüş olması gerekiyor, tabi tozdan tüyden kaynaklanıyorsa.
    Yapay Zekanın Yanıtı

JACK Girişime Kulaklık Tam Oturmuyor

Telefonuna kulaklık takmaya çalıştığında, kulaklık girişe tam oturmayabilir ve bu da ses sorunlarına veya kulaklığın hiç çalışmamasına neden olabilir. Bu soruna neden olan birkaç faktör vardır ve bunları çözmek için uygulayabileceğin bazı adımlar şu şekildedir:

• Telefon Kulaklık Girişini Temizle: Toz, kir veya tüyler kulaklık girişine kaçarak kulaklığın tam oturmasını engelleyebilir. Girişi temizlemek için pamuklu bir kulak çubuğu veya basınçlı hava kullanabilirsin.
    • Kulaklık Jakını Kontrol Et: Kulaklık jakında herhangi bir hasar veya eğrilik olup olmadığını kontrol et. Hasarlı bir jak, kulaklığın tam oturmasını engelleyebilir.
    • Farklı Bir Kulaklık Dene: Başka bir kulaklık kullanmayı dene ve sorunun kulaklıktan mı yoksa telefondan mı kaynaklandığını belirle.
    • Yazılım Güncellemelerini Kontrol Et: Telefonunun yazılımının güncel olup olmadığını kontrol et. Yazılım güncellemeleri, kulaklıklarla ilgili sorunları çözebilir.
    • Profesyonel Yardım Al: Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra sorun devam ediyorsa, profesyonel bir cihaz onarım teknisyeninden yardım almayı düşün.

Bu çözümleri uygulayarak, kulaklığının telefonuna tam olarak oturmasını sağlayabilir ve ses sorunlarını giderebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanozbay

neyden kaynaklanıyor telefona birşeyde dökülmedi ama kulaklıkla ilgili sabah hiç bir problemim yoktu fakat akşam yani şimdi kulaklıgı tam oturtamıyorum yuvasına lutfen yardim edin

Zorladıysanız , oynamış olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçi tozla tüyle dolmuştur büyük ihtimalle. Benim başıma da aynı durum gelmişti. 1 adet kürdanın ucuna, bir parça bandı ters şekilde sarın yani kürdanın dış tarsfı yapışkan olsun sonra kürdanı kulaklık girişine sokup çevirip çıkarın. Birkaç tekrardan sonra sorunun çözülmüş olması gerekiyor, tabi tozdan tüyden kaynaklanıyorsa.

• Apple store gidin garanti bitmediyse %95 değişim olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

neyden kaynaklanıyor telefona birşeyde dökülmedi ama kulaklıkla ilgili sabah hiç bir problemim yoktu fakat akşam yani şimdi kulaklıgı tam oturtamıyorum yuvasına lutfen yardim edin

Jacki sokete koyuyorum 5 te 4 u giriyo 1i disarida kaliyor girmiyor

• quote:

quote:

quote:

Nazik davranmayın bastırın iyice girmesi lazım
    Zaten bozuksa değiştireceksiniz :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ya bi kisi de boyle bir sorunla karsilasmis adam icindeki demiri yamulmus olabilir kurdan igne felan sok dizelir demis bende denicem simdi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ya bi kisi de boyle bir sorunla karsilasmis adam icindeki demiri yamulmus olabilir kurdan igne felan sok dizelir demis bende denicem simdi

Dene bakayım sonucu aktar bize

• Biraz bastirarak takmayı denermisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: prank31

Biraz bastirarak takmayı denermisiniz

Bastiiyorum ama geri yukari cikiyor

• hocam cebinizde filan tozlar giriyor veya kucuk taş parcası vardır bir lamba ıle bakın ıcene görceksiniz zaten lg g2 vardı arkadaşta telefoncuya gıdıp telefonu açtircaktı benle karşilaştı iğneoyası ıle çikardim taşi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dafidaq

hocam cebinizde filan tozlar giriyor veya kucuk taş parcası vardır bir lamba ıle bakın ıcene görceksiniz zaten lg g2 vardı arkadaşta telefoncuya gıdıp telefonu açtircaktı benle karşilaştı iğneoyası ıle çikardim taşi

Ya sabahtandir igne felan sokuyorum kurdan felan dibini boyle kaziyirum ama jaki takiyorum jak yukari cikiyor anca bastirdiginda calisiyor tamirciye mi gostersem

• orda pislik veya taştan başka hiç bişe yok tamircide aynısını yapacaktır
  • Mahvolmuştur o giriş sen garantiye yolla

• kılıf takılı değilken deniyorsundur umarım bazı kılıflar engeller
  • Kılıf yok degil mı ?

• konuyu hortlatıyorum ama aynı sıkıntı benimde başıma geldi ne yaptıysam düzelmedi kulaklığın jak ının tamamı içeri girmiyor çok bastırsamda içine çok karıştırdım birşey yok gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tremonster

İçi tozla tüyle dolmuştur büyük ihtimalle. Benim başıma da aynı durum gelmişti. 1 adet kürdanın ucuna, bir parça bandı ters şekilde sarın yani kürdanın dış tarsfı yapışkan olsun sonra kürdanı kulaklık girişine sokup çevirip çıkarın. Birkaç tekrardan sonra sorunun çözülmüş olması gerekiyor, tabi tozdan tüyden kaynaklanıyorsa.
    Biraz önce aynı problemi yaşadım, kulaklığı taktığım an jack girişinden geri çıkıyordu.
    Elime kablo bağladığımız plastiği alıp jack girişini temizlemeye çalıştım. İçinden baya bi toz yumakları çıktı, şimdi sorunsuz çalışıyor.
  • Bana da aynısı oldu. Kürdanla içini temizledim. Sorun kalmadı

• Mihrali Bey M kullanıcısına yanıt
    Sagolun hocam 6 yıl sonra düzelttim sayenizde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.