Şimdi Ara

jack jones tüm ürünler %60 indirim (ozdilekteyim.com) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
7
Favori
54.801
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

Orijinalden alıntı: surge Voltage

quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

Orijinalden alıntı: surge Voltage

tüm kıyafetleri JJ olan birinden tavsiyeler

montları genelde slim fittir ve kalıpları dardır özellikle şişmelerin. parka tarzı montları daha regular kesimdir. kapişonlu sweetleri yine genelde dar kesimlen, triko-kazak tarzı ürünleri modeline göre her çeşit olabilir. çok darı da var çok salaşı da.

JJ'nin çoğu ürünü ya var ya da denedim. resim yada link gönderen olursa kalıbını söylerim o kadar da iddialıyım

bu arada ürünlerin çoğu daha önceki sezonlardan kalma. sadece Jcohollow model montu kaçırdığıma üzüldüm gerçekten sağlam indirimmiş, zaten direk bitirmişler. jcohollow hangisi diyenler için;

jack jones tüm ürünler %60 indirim (ozdilekteyim.com)

değişik renkleri mevcut efsane monttur. fiyatı da şu an piyasada gerçekten 300'e yakın sitede 100'lere inmiş.

bu arada siteye girip tümürünleri gezemedim ama şu montları uyguna bulursanız kaçırmayın;

jjorbenson (benson)
    jjvnate (nate)
    jjorclive (clive)

kesimleri ve duruşları harikadır.

Hocam hiç Jack&Jones kullanmadım. Beden tavsiyesi lazım ama biraz zor olacak senin için. Boy 1.98 kilo 75

Tercih sırama göre aşağıdakileri beğendim. Kolu ve montun boyu kısa gelmemeli. Bir de ne kadar dar kesimse o kadar iyi benim için. Uzun ve dar kesim olan hangisidir? Genellikle L giyiyorum. Hangisi iyi olur veya hepsi iyi olur mu?

1. monthttp://www.ozdilekteyim.com/shop/tr/ozdilekteyim/erkek/erkek-giyim/erkek-mont-kaban/jack-jones-erkek-mont-12109516-nv-blz

2. monthttp://www.ozdilekteyim.com/shop/tr/ozdilekteyim/erkek/erkek-giyim/erkek-mont-kaban/jack-jones-erkek-mont-12110376-blck

3. monthttp://www.ozdilekteyim.com/shop/tr/ozdilekteyim/erkek/erkek-giyim/erkek-mont-kaban/jack-jones-erkek-mont-12109636-prt-ryl

1 ve 2 numaralar regular kesim. anladığım kadarıyla ince uzunsun M beden olur diye düşünyorum. L bol gelir.
    3 numara dar kesim. özellikle en alt yani bel kısmı baya sarıyor. ona da M diyorum.

75 kilo birine hele uzunsa L al diyemem hocam JJ kalıpları dardır yani. M ideal hepsi için bence

M alırsam çok büyük ihtimalle kısa gelir. Ben L veya XL arasındayım aslında. En iyisi yarın boynerde bir deneyeyim duruma göre karar veririm.

çoğu ürününde kısalık uzunluk yok hocam standart haberiniz olsun. beden arttıkça en artıyor boy artmıyor yani

• Adidas'tan sonra bu kartta para bırakmadı. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler, sayesinde kazık yemekten kurtulduk.
  • Obez arkadaşlar büyük bedenleri sömürmüş ama bedenime göre kot alabildim konuyu açan arkadaşa teşekkürler.

Olm elamanın biri bi kapşonluyu 10dkdır sepette tutuyor kim o çıksın ona laflar hazırladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VETERINARY -- 29 Ocak 2017; 3:2:34 >
  • ereli63 E kullanıcısına yanıt
    Hocam yanıyordu koşarak uzaklaştık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kendime 2 abime 35 ve 43 liralık modelden aldım. 20tl maxipuanıda kapıverdik.
    jj nin malları colinse ltb ye falan boy boy basar.
    beden bilgisi olarakta sallayan arkadaşlar. ürünler regular fit. ben slim fit görmedim. regular fit ler waikiki defacto gibi bir çok normal giyim markası ile birebir aynı yani rahat kalıp demek. M beden göğüs tam dolanmalı ölçü 100 cm L beden 104 cm. XL 112cm çok göbekli değilseniz bu ölçülere kendinizi ölçerek alabilirsiniz. 180 - 80kg adam için XL alırsanız palyaço gibi dolanırsınız kalıplar gayet geniş. 1.75 - 74 kg yim. m hafif bol geliyor ordan ayarlayın. her markanın ama her markanın size chart beden tablosu vardır bu işler tavsiye ile olmaz. elinizde mevcut olan markanın ölçüm tablosu ile bilmediğiniz bir markanın ölçüm tablosunu yan yana getirerek ne beden alacağınıza karar verebilirsiniz. şunu bile beceremeyen milletiz. adamlara neleri seçme hakları veriliyor. anasını satayım böyle dünyanın. hadi yine hayatın şifrelerinden bir kesiti kaptınız.

• Memlekette de ne kadar benim gibi şişko varmış ya baktığım ürünlerin çoğunda xl yoktu. Vay arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jack Jonesin Marka Oldugunu Ilk Defa Duyuyorum, Daha Once Markafoni Trendyol Gibi Sitelerde Gorup Cakma Saniyordum, Ama Gordugum Yorumlar Karsinda Sastim Kaldim Acikcasi.

• quote:

Orijinalden alıntı: nyanaa

adam ürünü sepette rehin almış. Almıcaksan bırak kardeşim.

Müşteri hizmetleri ile görüşüp aradığım ürünün sürekli sepette ekli uyarısı verdiğini belirttim, ürün satın alınmış fakat hafta sonu sebebiyle faturası kesilmediği için sistemde bu biçimde uyarı veriyormuş.
  • Sitede dolaşmak resmen eziyet ya valla sinirden kaskatı oldun
    şu kırmızı bantın üstüne gelmemek için 600000dpi mouse alacağım yeminlen
  • quote:

Orijinalden alıntı: snoppy

ürünlerin %90'ı çöp ve eski sezon.

noluyor eski sezon olunca ?
  • Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokbaska -- 29 Ocak 2017; 6:32:1 >
  • Yahu ne moktan siteleri var bunlarin. İki saattir ikina ikina acilacak hala. En son sinir olup kapattim. Sizin acacaginiz siteyi

• smclk89 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten inanılmaz mallar. Gözlerime inanamadım fiyatları görünce...

H&M'de aynı kaliteyi indirim reyonunda yarı fiyatına buluyorsunuz. J&J'yi göklere çıkarıp sonra da ulaşabilmek ne zamandır meziyet çözebilmiş değilim.
  • 3 sweat kaptim tesekkurler

kampanya 1 haftadir varmis acaba triko/sweat reyonunda hangi urunler bitti de goremiyoruz, neler kacti onu gorsem guzel olurdu

bu arada siteyi kim yaptiysa saglam kufur yiyor. boyle ozurlu bir site gormedim

• quote:

Orijinalden alıntı: dj_alper_

quote:

Orijinalden alıntı: seko044

Dün boynerde baktığım kazak 89 lira idi. Burdan 43 tl ye aldım. Birde mont aldım. Haber veren arkadaşa teşekkürler. Mont fiyatları süper kaçırmayın derim.

Hangi kazağı aldiniz hocam link atar mısınız?

Hocam mobilden link alamadım sitede sorun var heralde. Özdilek sitesinde arama kısmına 12111936 yazarsanız iki ürün çıkar. Soldaki gri renkliyi aldım. Boyner mağazasında barkod resminide çekmiştim onuda ekliyeyim

• Bir başka önce bindirip, sonra indirme indirimi daha.
    Ne yazık ki ülke kazığı at yanına kar kalsın ülkesine döndü.
    Denetim yok, herhangi bir yaptırım yok. İnsan soğüşlemek serbest. Sen ben yapsak hapiste sürünürüz..
  • Zaten kullandigim bi mont vardi j&j marka. Burda aldigim fiyatin yarisi oldugunu gorunce uzuldum. Ama ustume giymeden ve kullanmadan nasil duracagini sezemezdim muhtamelen saglik olsun. Ben de benzer bi urun aldim yine de.

J&j markayi seviyorum. Bence çok premium bi marka olmasa da piyasada fiyatina gore bulunabilecek nadir markalardandir. Bunu kullanarak soyluyorum. 87₺ ye hirka alamazken bu siteden en az 2 yil rahat kullanabilecegimiz mont aliyoruz. Burun kiviranlar ne istiyor anlamiyorum.

Bu firsati degerlendirmemizi saglayan konu sahibi arkadasa tesekkur ederim.

Dolarin deli gibi artitigi bu gunlerde piyasanin son firsatlarini degerlendirmek mantikli geliyor. Para tl olarak elimizde kalacagina gercek ihtiyac bir esya olarak kalmasi daha mantikli geliyor bana :) Ne sacmaliyorum lan ben :) Du bi kosup araba aliyim, depoyu da fulliyim :)

• 100 liralık monta alev alıyor denmiş

Açıkçası firma çalışanları faaliyette

• marshall_fb kullanıcısına yanıt
    benim baktığım ürünlerde intenet piyasasında en uygunu burada var hocam. (ahım şahım bir şey olmasa da 10-20 TL daha ucuz)
    Varsa buradan daha uygun bulduğunuz bir yer buyurun paylaşın orayı da talan etsin bu grup
    Alacağınız ürünleri google dan sorgulatmayı bu grupta söylemeye gerek yok zaten
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dj_alper_

quote:

Dün boynerde baktığım kazak 89 lira idi. Burdan 43 tl ye aldım. Birde mont aldım. Haber veren arkadaşa teşekkürler. Mont fiyatları süper kaçırmayın derim.

Hangi kazağı aldiniz hocam link atar mısınız?

Hocam mobilden link alamadım sitede sorun var heralde. Özdilek sitesinde arama kısmına 12111936 yazarsanız iki ürün çıkar. Soldaki gri renkliyi aldım. Boyner mağazasında barkod resminide çekmiştim onuda ekliyeyim

%100 pamuk diyor. Ter konusunda sıkıntı da yapmaz diğer sitelerden de iyi fiyat. Paylaşımın için teşekkürler. Siyah olsa alırdım bir dal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_alper_ -- 29 Ocak 2017; 10:0:25 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.