Şimdi Ara

Jack Russell cinsi için mama tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar. 4 aylik yeni bir Jack Russell sahibiyim ancak mama konusunda karar veremedim. Veterinere ayrıca danışacağım. Sizlerin tavsiyesine ihtiyacım var. İlk kullandığı mama Royal Canin idi. Şuan Formix denilen bir mamayla teslim aldım pek iyi olmadığı belli.

Çok premium mamalara yönelme şansım pek yok(Acana, N&D,Orijen vs.)

Fazla tahıllı mamalarda risk kategorisinde. İkisi arasında bir markaya bakıyorum aslında.
    Bonacibo, Royal Canin vb. gibi mamalardan devam mı etmeliyim?

Brit Care ve Felicia bu kategoriye uyuyor. Önerilerinizi bekliyorum.

N&D’nin Tavuklu Narlı 12 kg maması fiyat/kilo yaptığımızda Felicia ve Brit Care kilo fiyatina denk geliyor. N&D cazip gibi ama bizim hayta yer mi? C vitamini hassasiyeti var.

edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcankorkmaz -- 14 Haziran 2019; 10:7:49 >

• Brit care kullanıyorum pomeranian'ımda'da 10 numara bir mama gdo bile yok bazen kuzulu pirinçli olanı alıyorum bazende somon balıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 14 Haziran 2019; 16:37:55 >
  • uzun süredir marka olarak brit care kullanıyorum tavsiye ederim severse kullanabilirsiniz tester gönderimide devam ediyor sanırım karar vermenize yardımcı olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.