Şimdi Ara

Jack Wolfskin Kaz Tüyü Mont (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
15.616
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkür ederim hocam, biz bakarken sonuncu da satıldı  

• gangmans kullanıcısına yanıt

Bu konuda bahsi geçen Jack Wolfskin RDS sertifikalı kaz tüyü kullanıyor. Bir çok bilinen marka da aynı şekilde. Erişilmesi zor olduğunu düşünmüyorum, kaz tüyü olan ürünler zaten belli bir fiyatın üstünde oluyor. Yasaklanması konusuna katılmıyorum. Tüketicilerin RDS konusunda farkındalığının arttırılması yeterli olacaktır.

• JQKER kullanıcısına yanıt

Benim kaz tüyü montumun sadece dikiş kısımlarından çıktı. Dikişsiz olsa çıkmazdı muhtemelen. O yüzden dikişsiz üretiyorlar zaten.

• Bu montu gecen sene amazondan 1300tl gibi bir fiyata almistim. Gayet ince ancak cok sicak tutuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GYKA G kullanıcısına yanıt

montu neden sıklıkla yıkadınız merak ettim  

• Eşim katıksız bir ruh hastası, engelleyemiyorum.

Allah ona şifa, size de sabırlar versin.

• Bu montu aldım bekliyorum bakalım nasıl çıkacak.

Columbia Powder Lite Hooded Jacket Erkek Mont

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sheva24 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam ne kadara aldınız?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

Masıl iflas etmiyorlar açıkçası bilmiyorum. Hangi ürünü alsam f/p oğlu f/p. Bir bot aldım 8 senedir hala giyiyorum. Ne su ne kar geçer yalıtımı on numara.

• Dermestes544 D kullanıcısına yanıt
    1865tl ye geldi toplamda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

beterin beteri var

şükredin

• Bu montun S bedeninin aldım, kalıpları baya geniş olduğundan M bedenine denk geliyor. Hatta M-L arası.

Hiç kullanmadım, etiketleri üstünde.

İsteyen varsa aldığım fiyata yakın bir fiyata satabilirim. Yoksa bugün iade edeceğim.

• Avrupa'da bu marka Columbia'dan pahalı.Nedense burada Columbia daha üst segment gibi konumlanmış.Almanya'dan 25 Euro'ya gömleğini almıştım.(orada bir yemek parası maalesef)Hayatımda öyle gömlek giymedim.Sıfır kırışma ,sıcak tutma inanılmaz kaliteli bir kumaşı vardı.

• Şişme montla deri montu kıyaslamak, televizyonla patates kızartmasını kıyaslamak gibi. Kullanıldıkları yer ve mekan, sıcaklık, zaman, tarz, vs her şey farklı. O yüzden hem şişme hem deri mont lazım oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

para verseler şişme mont giyip ilkokul çocuğu gibi gezmem ortalıkta, hayat bilgisi mennan gibi gezmenin alemi yok ortada.

• Mr Thoth kullanıcısına yanıt

Valla zevk meselesi ama ince ve hafif birşey giyiyorsunuz,seyahatlerde yer kaplamıyor,bu soğuklarda bile içinde atlet ile dolaşıyorsun.

Kaz tüyü kadar olmasa da Columbia Power lite ile bu soğuklarda bile gezebiliyorum.

• Mr Thoth kullanıcısına yanıt

Gelecekte torunlarımız şişme mont giydiğimiz zaman çekilmiş fotolarımıza baktığında, " dedecim bu paraşüt mont mu , yoksa paraşütten bozma mont mu? İnsanlar bunu giyip yüksekten atladığında paraşüt etkisi mi yapıyordu da herkes o zamanlar bunu giyiyordu" derlerse hiç şaşırmamak gerekir. Çünkü bizler nasıl eski modaları eleştiriyorsak, onlar da birgün bizlerin modalarını eleştirecektir

• gercekkurtulus75 G kullanıcısına yanıt

zevk renk tabii, benim mesajım mahmut716'nın zihniyetine tepkiydi. herkesin zevki rengi farklı, saygı gösterene saygı sonsuz :)

• gercekkurtulus75 G kullanıcısına yanıt

Columbia Power lite ile maksimum olarak eksi kaç derece soğukta gezebildin?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.