Teşekkür ederim hocam, biz bakarken sonuncu da satıldı |
Jack Wolfskin Kaz Tüyü Mont (3. sayfa)

-
-
Bu konuda bahsi geçen Jack Wolfskin RDS sertifikalı kaz tüyü kullanıyor. Bir çok bilinen marka da aynı şekilde. Erişilmesi zor olduğunu düşünmüyorum, kaz tüyü olan ürünler zaten belli bir fiyatın üstünde oluyor. Yasaklanması konusuna katılmıyorum. Tüketicilerin RDS konusunda farkındalığının arttırılması yeterli olacaktır.
-
Benim kaz tüyü montumun sadece dikiş kısımlarından çıktı. Dikişsiz olsa çıkmazdı muhtemelen. O yüzden dikişsiz üretiyorlar zaten.
-
Bu montu gecen sene amazondan 1300tl gibi bir fiyata almistim. Gayet ince ancak cok sicak tutuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
montu neden sıklıkla yıkadınız merak ettim
-
Eşim katıksız bir ruh hastası, engelleyemiyorum.
-
Allah ona şifa, size de sabırlar versin.
-
Bu montu aldım bekliyorum bakalım nasıl çıkacak.
Columbia Powder Lite Hooded Jacket Erkek Montwww.amazon.com.tr
Amazon.com.trhttps://www.amazon.com.tr/dp/B01HTGB556?ref_=cm_sw_r_apin_dp_N94SBTZSZV8W17P9DGQ3
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun hocam ne kadara aldınız?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Masıl iflas etmiyorlar açıkçası bilmiyorum. Hangi ürünü alsam f/p oğlu f/p. Bir bot aldım 8 senedir hala giyiyorum. Ne su ne kar geçer yalıtımı on numara.
1865tl ye geldi toplamda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
beterin beteri var
şükredin
Bu montun S bedeninin aldım, kalıpları baya geniş olduğundan M bedenine denk geliyor. Hatta M-L arası.
Hiç kullanmadım, etiketleri üstünde.
İsteyen varsa aldığım fiyata yakın bir fiyata satabilirim. Yoksa bugün iade edeceğim.
-
Avrupa'da bu marka Columbia'dan pahalı.Nedense burada Columbia daha üst segment gibi konumlanmış.Almanya'dan 25 Euro'ya gömleğini almıştım.(orada bir yemek parası maalesef)Hayatımda öyle gömlek giymedim.Sıfır kırışma ,sıcak tutma inanılmaz kaliteli bir kumaşı vardı.
-
Şişme montla deri montu kıyaslamak, televizyonla patates kızartmasını kıyaslamak gibi. Kullanıldıkları yer ve mekan, sıcaklık, zaman, tarz, vs her şey farklı. O yüzden hem şişme hem deri mont lazım oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
para verseler şişme mont giyip ilkokul çocuğu gibi gezmem ortalıkta, hayat bilgisi mennan gibi gezmenin alemi yok ortada.
-
Valla zevk meselesi ama ince ve hafif birşey giyiyorsunuz,seyahatlerde yer kaplamıyor,bu soğuklarda bile içinde atlet ile dolaşıyorsun.
Kaz tüyü kadar olmasa da Columbia Power lite ile bu soğuklarda bile gezebiliyorum.
-
Gelecekte torunlarımız şişme mont giydiğimiz zaman çekilmiş fotolarımıza baktığında, " dedecim bu paraşüt mont mu , yoksa paraşütten bozma mont mu? İnsanlar bunu giyip yüksekten atladığında paraşüt etkisi mi yapıyordu da herkes o zamanlar bunu giyiyordu" derlerse hiç şaşırmamak gerekir. Çünkü bizler nasıl eski modaları eleştiriyorsak, onlar da birgün bizlerin modalarını eleştirecektir
-
zevk renk tabii, benim mesajım mahmut716'nın zihniyetine tepkiydi. herkesin zevki rengi farklı, saygı gösterene saygı sonsuz :)
-
Columbia Power lite ile maksimum olarak eksi kaç derece soğukta gezebildin?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X