Şimdi Ara

JAGUAR F PACE 2016 (ANA KONU) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
4
Favori
10.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NaBeg

F-Pace Evoque'dan bir gömlek üstün bir araç olacaktır mutlaka. Daha büyük ve daha şık, D-Suv'a göz kırpıyor. Evoque kullananlar arabaya sığamamış gibi geliyor bana, daha bir bayan arabası gibi. F-Pace bir segment üstte, rakibi olarak RR Sport görülebilir. GLC ise tasarım anlamında daha sönük bir model, Coupe'si bir nebze daha tercih edilebilir.
    Benim bu kadar bütçem olsa F-Pace ve biraz daha pahalı olan XC90 arasında kalırdım.

Alıntıları Göster
    Eveque bence digerlerine göre biraz daha küçük. Yukarıda dendiği gibi bayanlar v gençler tercih ediyor daha çok. F-Pace daha gösterişli dendiği gibi ve Jaguarın ilk SUV'u olduğu için en son teknolojileri barındırıyor ve çok çekici. Jaguar XE kullanıp satan ve Land Rover Discovery Sport alan biriyle görüştem. Jaguara göre Discovery Sportu çok övdü. Jaguarların yürütme maliyeti de çok fazla. Kaskosu nerdeyse 7000 TL imiş zar zor 3500 e kadar indirebilmiş..

Ben bütçem yeterli olsaydı F-Pace ile Discovery Sport veya Mercedes GLC arasında kalırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: alimakgrav

Eveque bence digerlerine göre biraz daha küçük. Yukarıda dendiği gibi bayanlar v gençler tercih ediyor daha çok. F-Pace daha gösterişli dendiği gibi ve Jaguarın ilk SUV'u olduğu için en son teknolojileri barındırıyor ve çok çekici. Jaguar XE kullanıp satan ve Land Rover Discovery Sport alan biriyle görüştem. Jaguara göre Discovery Sportu çok övdü. Jaguarların yürütme maliyeti de çok fazla. Kaskosu nerdeyse 7000 TL imiş zar zor 3500 e kadar indirebilmiş..

Ben bütçem yeterli olsaydı F-Pace ile Discovery Sport veya Mercedes GLC arasında kalırdım.

Alıntıları Göster
    Cumartesi günü Kosiflerin tanıtım, lansman gününe katıldım ve aracı test ettim. Araç gerçekten etkileyici ve güzel. Şehiriiçinde kullandı ama çekişi gerçekten iyi baya seri bir araç. içi çok rahat, özellikle arkası çok geniş. Dıştan çok gösterişli görünüyor.

Baz model olarak Pure plus modelini alabiliyorsunuz en uygun fiyat olarak, O da 283 bin TL ye geliyor(cam tavan hariç). Ellerinde olan Discovery Sport ve Evoque araçları biraz daha uygun veriyorlar satılsın diye.

Alınır mı alınır ama tabi bütçe meselesi..Araç gerçekten muadil rakiplerine göre çok etkileyici. Dizel ve yakıt tüketimi çok iyi.

• quote:

Cumartesi günü Kosiflerin tanıtım, lansman gününe katıldım ve aracı test ettim. Araç gerçekten etkileyici ve güzel. Şehiriiçinde kullandı ama çekişi gerçekten iyi baya seri bir araç. içi çok rahat, özellikle arkası çok geniş. Dıştan çok gösterişli görünüyor.

Baz model olarak Pure plus modelini alabiliyorsunuz en uygun fiyat olarak, O da 283 bin TL ye geliyor(cam tavan hariç). Ellerinde olan Discovery Sport ve Evoque araçları biraz daha uygun veriyorlar satılsın diye.

Alınır mı alınır ama tabi bütçe meselesi..Araç gerçekten muadil rakiplerine göre çok etkileyici. Dizel ve yakıt tüketimi çok iyi.

Alıntıları Göster
    Cumartesi günü kosiflerde bende lansmanına katıldım. Ortam güzeldi, müzikler ikramlar vs. Test sürüşü için baya bir bekledik, teste birlikte çıktığımız arkadaşta saskındı kalabalıktan. Range rover sport tanıtımında bile bu kadar katılım olmamış.
    Araca gelecek olursak bende çok beğendim, dıştan göründüğü kadar büyük değil belki iç mekan hacmi ama sportif bir suv olarak düşününce yeterli. 180 bg ve 430 nm tork ile 1775 kglık bir araç gayet iyi tepkiler verdi. Özellikle dinamic moda alınca motor gücünü çok iyi hissettiriyor. İç mekandaki kalite hissini yaşatan bir araç. Meridian ses sistemini anlatmaya gerek yok zaten. Fiyat olarak r sport paketini alayım dediğinizde 100bin eurolar telaffuz ediliyor ki bu da çok fazla satılacağı hissini uyandırmıyor. Farklı görünmek ve maddi sıkıntıları olmayanlar için tercih edilebilir bir araç. İlerleyen zamanlarda 2.el olarak almayı isteyeceğim araçlardan biri olacaktır.

• armany kullanıcısına yanıt
    Evet en uygun alabileceğiniz model 88 bin avroya geliyor. Prestij almak isterseniz 95 bin avro. Dediğiniz gibi fiyatlar biraz yukarıda. Getirilmeyen baz modeli 264 bin. İnsan bu modeli 250 bine alabilirim diye düşünüyor ama öyle değil. Artık dediğiniz gibi 2. ellerini 200 bin civarında almaya bakacağız. Araç tam benim idealimdeki bir araç, geçen yıldan beri takip ediyordum.

Aracın içinde genişlik olarak sıkıntı yok. Discovery Sport'a ve Evoque'ya göre daha geniş ve uzun bir araç. Özellikle arkada diz mesafesi çok çok fazla. Ön taraf da yeterli..

Öte yandan Jaguar binek araçlara oturdum, içleri hiç rahat değildi. Özellikle XE çok dar, arkasına oturduğunuzda boyunuz da uzunsa kafanız tavana çarpıyor. Sportif tasarlanmış bu araçlar ve inip binerken sıkıntılı oluyor. Bu açıdan baktığınızda F-Pace tam benim istediğim gibi yüksek ve çok rahat geniş bir araç..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimakgrav -- 25 Nisan 2016; 11:30:53 >

• quote:

Evet en uygun alabileceğiniz model 88 bin avroya geliyor. Prestij almak isterseniz 95 bin avro. Dediğiniz gibi fiyatlar biraz yukarıda. Getirilmeyen baz modeli 264 bin. İnsan bu modeli 250 bine alabilirim diye düşünüyor ama öyle değil. Artık dediğiniz gibi 2. ellerini 200 bin civarında almaya bakacağız. Araç tam benim idealimdeki bir araç, geçen yıldan beri takip ediyordum.

Aracın içinde genişlik olarak sıkıntı yok. Discovery Sport'a ve Evoque'ya göre daha geniş ve uzun bir araç. Özellikle arkada diz mesafesi çok çok fazla. Ön taraf da yeterli..

Öte yandan Jaguar binek araçlara oturdum, içleri hiç rahat değildi. Özellikle XE çok dar, arkasına oturduğunuzda boyunuz da uzunsa kafanız tavana çarpıyor. Sportif tasarlanmış bu araçlar ve inip binerken sıkıntılı oluyor. Bu açıdan baktığınızda F-Pace tam benim istediğim gibi yüksek ve çok rahat geniş bir araç..
    Görüşlerinize katılıyorum, eşimde sürdü aracı beklediğinden daha rahat buldu o da manevra kabiliyetini. Biraz hantal ve sürüşü daha zor bir araç sanıyordu ama hiç de öyle olmadığını ifade etti. Bende aynı şekilde düşünüyorum, beklediğim kalite ve sportiflik ile karşılaştım. Merak edenlerin muhakkak test sürüşü yapmalarını tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: armany

Görüşlerinize katılıyorum, eşimde sürdü aracı beklediğinden daha rahat buldu o da manevra kabiliyetini. Biraz hantal ve sürüşü daha zor bir araç sanıyordu ama hiç de öyle olmadığını ifade etti. Bende aynı şekilde düşünüyorum, beklediğim kalite ve sportiflik ile karşılaştım. Merak edenlerin muhakkak test sürüşü yapmalarını tavsiye ederim.
    evet yeni cıkan modellerin içindeki en ıyı suvlardan biri cıkmadan oncede merak edıyordum harıka gorunuyor arac
  • quote:

Orijinalden alıntı: muconexplus

evet yeni cıkan modellerin içindeki en ıyı suvlardan biri cıkmadan oncede merak edıyordum harıka gorunuyor arac

Alıntıları Göster
    Jaguar F-Pace 2016 | İnceleme ve Test Sürüşü

• quote:

Orijinalden alıntı: V For Vendetta

Borusan getirdiği sürece satılmaz.

tam tersi araç şimdi satacak asıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yapayzeka037

quote:

Orijinalden alıntı: V For Vendetta

Borusan getirdiği sürece satılmaz.

tam tersi araç şimdi satacak asıl.

Alıntıları Göster
    360 derece dönüş videosu koyan olmamış. Sizin için üşenmedim aradım ( araştırmam 0.008 sn sürdü google'da)

http://www.motorauthority.com/news/1100066_jaguar-f-pace-360-degree-loop-sets-new-world-record-video

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

360 derece dönüş videosu koyan olmamış. Sizin için üşenmedim aradım ( araştırmam 0.008 sn sürdü google'da)

http://www.motorauthority.com/news/1100066_jaguar-f-pace-360-degree-loop-sets-new-world-record-video

Alıntıları Göster
    JAGUAR neden ufak bir SUV çıkardı, buna anlam veremiyorum, sen jaguar sın, ya büyük SUV ya da 2 model büyük ve küçük SUV çıkarmalıydı. Sonuçta bu tam bir SUV değil, suvcuk bu.

Bu aracın rakibi türünde rekor satış yapan NiSSAN qasqai değil mi?

Bence en azından bir RANGE ROVER sport(En büyüğünün bi ufağı bu) modeline rakip çıkarmalıydı?

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Jaguar da Rover fabrikasında üretiliyor, aynı firma. Yanılmıyorsam firma adı LRJ. Dolayısıyla daha önce Jaguar az satıyor olsa da ortaklar holdingdeyken, şimdi Borusan bünyesinde yeni modellerle satışını çok artıracaktır. Jaguar araçlarında toplam hedef 5000 lerde olacak dendi. Haliyle Land Rover bünyesindeki araçların satışında azalma olacaktır..

Jip konusunda Land Rover hiç bir zaman satışını düşürmez, parayı bulan ve jip seven herkesin ilk koştuğu marka ve model; Range Rover Vogue

Hem de tüm dünyada böyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .i. . kullanıcısına yanıt
    Aracın küçük olduğunu nereden çıkardınız? Genişliğine bakarsak baya geniş olduğunu görüyoruz. Bu aracın dengi Qashqai değil, Nissan X-Trail'dir. Ama Premium sınıfta, Porsche Macan, Mercedes GLC, Lexus NX200T, Range Rover Evoque, BMW X3, Audi Q5, Volvo XC60, gibi rakipleri var.

• Jaguar çok güzel işler çıkarıyor.

Artık bmw nin çok ciddi bir rakibi var sürüş dinamikleri olarak
    Ayrıca ondan daha prestijli bir model.

• Jaguar'ın en yakın rakibi Porsche dir. BMW, AUDI, MERCEDES gibi uygun fiyatlı modelleri yoktur. Evet BMWden marka olarak daha prestijlidir. Jaguar VİP dir. Ama bu vizyonla Porsche ye yaklaşamaz, bi kerem modern yaptığı yeni tasarımları güzel ama renault fluence gibi diğer araçlara çok benziyor, farklı durmuyor, o yüzden de kimse almak istemiyor. Alanlar da daha çok içteki lüks konforundan alıyorlar. Eski nesil tasarımları en azından diğer markalardan farklı görünüyordu, şimdiki yeni tasarımları çok bilindik araç gibi görünüyor. Acilen farklılaştırması gerek.
  • Jaguar o eski anlayistan kurtuldugundan beri satis rekorları kiriyor,siz paralel evrende yasiyorsunuz galiba.f pace da ciddi sayis basarisi getirecek.ha tr de satar mi zor neticede 400bini olan bile ikinci elden bahsediyor bu memlekette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 2 Haziran 2016; 0:28:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Jaguar o eski anlayistan kurtuldugundan beri satis rekorları kiriyor,siz paralel evrende yasiyorsunuz galiba.f pace da ciddi sayis basarisi getirecek.ha tr de satar mi zor neticede 400bini olan bile ikinci elden bahsediyor bu memlekette.
    Testleri izledim.Bana göre bu kulvarda farklı bir araç arayanlar için güzel sayılır.Başlangıç fiyatı da muadillerine göre iyi sayılır.Servis olarakda Borusan'a geçtiği için sıkıntı olmaz.
    Sürüşüde testlerdeki gibi keyifli ise neden satılmasın?
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Jaguar TRde geçensene 83 adet satmıştı, bu mu satış rekoru. Diğer ülkelerdede öyle, nüfus oranında ve yıla göre hala eski yıllarındaki yüksek satışlara ulaşamadı ve bu yeni modern tasarımlarıyla ULAŞAMAZ. Renault fluence gibi çok bilindik tasarımla olmaz. Tasarımlarını değiştirmeleri güzel bir karardı ama bu tasarım olmamış. XF-XJ modellerinden bahsediyorum. Bu tasarımlar maalesef fiyatının hakkını veremiyor. Daha modern farklı görünümü olan ben jaguar ım diyen bir tasarımla çıkması gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 2 Haziran 2016; 16:37:32 >
  • http://www.dunya.com/mobi/sirketler/lansmanda-25-adet-jaguar-f-pace-satildi-297744h.htm

https://www.yahoo.com/news/jaguar-land-rover-posts-record-sales-152407310.html

İskembe`i kubrayi birakin da arastirin biraz.jaguar artik sadece bir kitleye degil hem kendi hedef kitlesine hem de yeni musterilere hitap ediyor.son kasa e serisi s serisi c serisi gibi bmwler audiler gibi tipatip araclarin yaninda jaguar asalettir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 2 Haziran 2016; 16:49:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

http://www.dunya.com/mobi/sirketler/lansmanda-25-adet-jaguar-f-pace-satildi-297744h.htm

https://www.yahoo.com/news/jaguar-land-rover-posts-record-sales-152407310.html

İskembe`i kubrayi birakin da arastirin biraz.jaguar artik sadece bir kitleye degil hem kendi hedef kitlesine hem de yeni musterilere hitap ediyor.son kasa e serisi s serisi c serisi gibi bmwler audiler gibi tipatip araclarin yaninda jaguar asalettir.
    Jaguar ın asaleti kalmamış bu tasarımlarla. Bunu demek istemiştim. Markaya yazık ediyorlar. Size 800bintl verseler hangi marka hangi model aracı satın alırdınız? Detaylı düşün ve sebebini lütfen yaz.

• 800bin tl verseler o parayi mersoya bmw ye baglayana kadar jaguar maserati alirim.f type gibi bir arac var herseyin otesinde.xj luks segmentin en radikal araci.xf e segmentindeki en spor görünümlü alet.xe diye bir arac getirdiler testlerde bmw nin dibinden ayrilmiyor.ustune bir de f pace geldi.asalet size gore kalmamis caddeye cok satan almanlari parkedin,yanina jaguar parkettigi zaman anlarsiniz asaleti.adamlarin musteri portföyü halen çok elit ve ustelik rekor ustune rekor kırıyorlar.a z once araba,satamiyor dediginiz markayi simdi baska yerden kotulemeye calismayin,jaguar cag atladi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 2 Haziran 2016; 23:40:26 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.