Şimdi Ara

Jaguar XF mi? Mercedes E 250 CGİ mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar siz olsanız hangisini tercih edersiniz?

• Gönül Jaguar der tasarımından dolayı vs. ama satmak isterseniz elinizde kalır gibime geliyor çünkü piyasada değer verilen premiumlar genelde belli kalıptır (bmw mercedes audi...)...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roadstar

Gönül Jaguar der tasarımından dolayı vs. ama satmak isterseniz elinizde kalır gibime geliyor çünkü piyasada değer verilen premiumlar genelde belli kalıptır (bmw mercedes audi...)...

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok arada kaldım hocam gerçekten
    şimdi fiyatları aynı sayılır mesela xf alsam 160000e seneye kaça gider?
  • Şuan 160.000 tl civarına XF 2.2 Luxury alabiliyorsunuz ;
    Az önce bi sahibindene baktım piyasası nasıl diye 2.2'likler tutulmuyor gibi çünkü listeler hep 3.0 lardan başlıyor yani bu aracı alırsanız ki bahsettiğim gibi diğer premiumlara göre daha fazla değer kaybını göze alarak alacaksınız ama 2.2'lik motoru tercih ederseniz beklediğinizden fazla düşedebilir daha fazla rağbette görebilir malum vergi sistemi yüzünden 3.0 lik motorla arasında 1250 lira falan oynuyor.
    Yani lafın özü aslında bence bir mercedes kullanıcısı olarak jaguar sizi heyecanlandırıyor farklı birşey istiyorsunuz ama bence mantığınızla hareket edip mercedes almalısınız çünkü aradaki değer kaybını kestirmek mümkün görünmüyor...
  • 2.2'ler tutulmuyor diye birşey yok çünkü bu motorar son 1-2 senedir geliyor. Duygusal olarak bakıldığından XF'i 5 serisine ve E sersine terchi ederim ama mantığım hayır diyor çünkü satmaya kalksan satamazsın satsan bile çok ucuza gider zarar edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohara -- 15 Ağustos 2012; 8:51:08 >
  • Hakikaten üzücü bir durum. XF kullandım inanılmaz bir araç gerçekten, iç mekanı inanılmaz. Kontağı bi çeviriyosunuz heryeri oynuyor arabanın
    süper kaliteli şaşırtıcı derecede hatta Bizim Mercedes'lerden E den yada C den bile kaliteli. Farklı bir kokusu dokusu duruşu var.
    Alıp 10 sene binmem gerek bu arabaya ama sıkılgan bi tip olduğum için sanırım tercih etmicem ve makyajla gelecek olan E leri beklicem yapıcak birşey yok
    Bu güzelliğede vitrinden bakıp geçicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolcool

Hakikaten üzücü bir durum. XF kullandım inanılmaz bir araç gerçekten, iç mekanı inanılmaz. Kontağı bi çeviriyosunuz heryeri oynuyor arabanın
    süper kaliteli şaşırtıcı derecede hatta Bizim Mercedes'lerden E den yada C den bile kaliteli. Farklı bir kokusu dokusu duruşu var.
    Alıp 10 sene binmem gerek bu arabaya ama sıkılgan bi tip olduğum için sanırım tercih etmicem ve makyajla gelecek olan E leri beklicem yapıcak birşey yok
    Bu güzelliğede vitrinden bakıp geçicem

Bencede yapmaniz gereken bu...

• Bence keninlikle MERCEDES BENZ çünkü ; JAGUAR'a nazaran yedek parça servis piyasa olarak çok çok daha iyi ancak bir merso hastası olarak tasarım olarak ben yeni e serisini pek beğenmiyorum ancak donanım konfor uzun ömürlülük konusunda hiçbir şey söyleyemem bence MERCEDES BENZ bugün alın 2 ay sonra satmaya kalkın kaybedeceği değer maksimum 5.000 ila 10.000 tl arasında peki jaguarı bugün alıp 2 ay sonra satmaya kalktınız diyelim satılık dediğiniz andan itibaren fiyatında tahmini 10.000 ila 25.000 arasında düşüş yaşarsınız (eğerki aracı satmaya karalıysanız ) zaten ole hemende satamazsınız elinizde kalabilir benim şahsi tavsiyem MERCEDES BENZ

• Tasarim ve dikkat cekmek icin Jaguar. 2.el ve performans icin Mercedes.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu -- 12 Ocak 2013; 10:31:20 >
  • İki Araç Hakkında Biraz Tecrübesi Olan Biri Olarak Söyleyebilirimki Jaguarın İçerisi Kesinlikle Ve Kesinlikle Çok Daha Başarılı Ayrıca Kullanımda Jaguar Daha Rahat Ve Ağırbaşlı bir araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sepecial-Super-Sport

Bence keninlikle MERCEDES BENZ çünkü ; JAGUAR'a nazaran yedek parça servis piyasa olarak çok çok daha iyi ancak bir merso hastası olarak tasarım olarak ben yeni e serisini pek beğenmiyorum ancak donanım konfor uzun ömürlülük konusunda hiçbir şey söyleyemem bence MERCEDES BENZ bugün alın 2 ay sonra satmaya kalkın kaybedeceği değer maksimum 5.000 ila 10.000 tl arasında peki jaguarı bugün alıp 2 ay sonra satmaya kalktınız diyelim satılık dediğiniz andan itibaren fiyatında tahmini 10.000 ila 25.000 arasında düşüş yaşarsınız (eğerki aracı satmaya karalıysanız ) zaten ole hemende satamazsınız elinizde kalabilir benim şahsi tavsiyem MERCEDES BENZ

Konuyu hortlatmışınız ama E Class makyajlandı ve bugüne kadar otomotiv tarihinin en pahalı ve kapsamlı makyajı.
    (Audi bunu iki kere kasa değişti diye satar yani öyle...)
    Yeni araçlar bir gelsin görelim bakalım, çok yeni teknolojilerle gelecek filan diyolar...

Seçime gelince, Jaguar'ın şekli, iç kalitesi biraz da önde ama Türkiye'de yanlıış bilmiyorsam 3 tane servisi var.
    Aracın arıza sicili de süper değil.
    Ancak İstanbulda binilir bence.
    Görüntüsüne hastayız o ayrı :)

• Böyle bir araba var mı ya?
    http://rules.config.jaguar.com/rc/jag/en_xi/cv_jsctl01b/223vy/a-50ps-550_a-xfrbs_jt7/?view=exterior&t=shtml3

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.