Şimdi Ara

JAILBREAK Hakkında yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

eski telefonuma jailbreak yapmak istiyorum. Sürümü şu anda IOS 8.1.1 ve telefona yükseltme falan yapmadım.

Sormak istediğim şey şu, bu konuda hiçbir şey bilmiyorum ve kendim yapabilmek istiyorum. Hangi siteden mevcut sürüm için program indirebilirim vs..

JB hakkında sadece dün akşamdan beri araştırma yapıyorum ve anlarsınız ki şu anda tweak in ne olduğunu bile yeni öğrenmiş bulunmaktayım

Hiç bilmediğim ve daha önce korktuğum için yapmadağım bir işlem olduğu için; 5 yaşında çocuğa anlatıyormuş gibi bana konu hakkında bilgi verebilecek biri var mı?

Şimdiden çok teşekkürler.

• Dostum benim jailbreak candır; ama adam akıllı yapılırsa. Sana benden tavsiye şu anda siri ye aldanarak sakın güncelleştirme yapma, zira ifunbox vb. programlardan mahrum kalırsın.(ifunbox cihazına yüklü uygulamaların klasörlerine erişmeni sağlar bu sayede oyun ve uygulamalara hile yapabilirsin),

Jailbreak sayesinde yapabileceklerin;
    1- Oyunlarda uygulamalarda hile yapabilirsin; ama sadece hile için yapacaksan hiç yapma, zaten ios sürümün ifunbox destekliyor. ifunbox ile yine hile yapabilirsin. Sana güzel bir hile siteside söyleyeyim hemenhttp://www.iphonehileleri.com ' da güncel olarak sürekli oyun hileleri bulunmaktadır ve birçoğu jailbreaksiz yapılmaktadır.

2- Cihazının kullanımını özgünce düzenleyebilirsin, örnek olarak sayfa geçiş animasyonlarını değiştirme, hattın isminin yazdığı yere istediğini yazabilme, cihazının temasını değiştirebilme vs.
    3- Apple store da bulunmayan özgürce tasarlanmış programları kullanabilirsin. ör: gizli kamera kaydı yapabilme, dosya şifreleme vs.

yani bunlara benzer işler yapabilirsin.

Jailbreak' apple dava açtı ve davayı kaybetti bu sebepten dolayı tamamen yasal şu an, garantiye jailbreakli gönderildiğinde bile garantide sıkıntı çıkartmayanlar oldu.
    Jailbreak' i zaten istediğin zaman zaten kaldırabiliyorsun, cihazı bir restore etmene bakar bütün iş

Zararlarını söyleyecek olursak;

önüne gelen her programı yükleme, internette yazılar yazıp bunlara güvenebilirsiniz denilenleri yükle. Aksi takdirde bir anda bütün resim uygulamaların silinir gider aa ne oldu dersin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valala6 -- 16 Mayıs 2015; 12:34:11 >

• Pangu jailbreak yaz google a jailbreak aracını indir siteden sonra telefonu tableti neyse işte bilgisayara tak program otomatik tanır (itunes yüklü olması lazım pcde) sonra iphoneumu (ipadimi) bulu kapat bunu telefondan ayarlar icloud sekmesi altından yapcaksın sonra telefondaki parolayı kaldır sonra pcdeki programdan jailbreaki başlat o otomatik bişeyler yapıcak bittiğinde telefonda cydia isimli bi uygulama olması gerekiyo yada blogumda yazmıştım bi göz at istersen http://otavukcuoglu.blogspot.com.tr/2014/10/ios-81-jailbreak-ckt.html?m=1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pangu sitesine girdim fakat ios 8.0 ve ios 8.1 var

Edindiğim birkaç bilgiye göre 8.1 ile 8.1.1 aynı olmadığı için olmuyormuş. Konu hakkında deneyen var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.