Bildirim
Jailbreak hangi sürümü tavsiye edersiniz? Son sürüm ne?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
????
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hakansnet
????
Foruma biraz baksaydın, 9.2.1 son sürüm ve jb yok ve hayır, 9.2.1 altındaki sürümleri yükleyemezsin. -
Benim telefonum şu an 8.3 ben bunu yükseltirken hangi jb varsa ona göre yükselteceğim. Öyle yapılmıyor mu ?
Anlayan biri yardım edebilir mi
8.3 sürümünü şu an itibariyle sadece 9.2.1 sürümüne yükseltebilirsin ve 9.2.1 sürümümde jb yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben jb siz kullanmak istemiyorum iphonu. Peki nasıl güncelleme yapacağız.
Mesela 9.0 a kayıtlı bir yükleme yapılamaz mı?
quote:
Orijinalden alıntı: hakansnet
Ben jb siz kullanmak istemiyorum iphonu. Peki nasıl güncelleme yapacağız.
Mesela 9.0 a kayıtlı bir yükleme yapılamaz mı?
Olmayacağını daha başka nasıl anlatabiliriz bilmiyoruz. Eğer senin dediğin olsaydı, hiçkimse aylarca jb gelsin diye beklemezdi, eski sürüme döner, olur biterdi. -
Ben eski sürüme döneyim demedim. Benim sürümüm 8.3
Ayrıca ben bekleyenleri yeni sürüm yapan yada teli yeni alanlardır diye düşünüyordum.
Kardeş 9.3 dışında başka bi sürüme yükleyemezsin. Son sürüm o ve onun için de jailbreak yok. Nerden öğreniyorsunuz istediğiniz sürümüne geçme fikrini anlamıyorum. Jailbreak'siz kullanmak istemiyorsanız o zaman elinizdeki ile idare edin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X