Şimdi Ara

Jailbreak için 9.1den 9.0.2ye düşürmeye değer mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 6+ ile birkaç gündür 9.1'deydim, baktım 9.0.2'ye göre bir avantajı yok ve 9.1 için de jailbreak çıkacak gibi değil, az önce 9.0.2'ye döndüm ve jailbreak yaptım.

9.1 ile tüm takılmalar çözülür ve stabil gelir diye umuyordum ama bazı tuhaflıklar ve takılmalar görünce, madem takılmalar olacak o zaman jailbreak 9.0.2 ile takılsın daha iyi diye düşündüm.

https://ipsw.me/ buradan hala 9.0.2 imzalanabiliyor mu diye kontrol edebilirsiniz. Cihaz seçince sağdaki listede 9.0.2 yeşil ise hala imzalanabiliyor demektir.

9.1'den geri dönmek için de iTunes ile shift + Güncelle butonuna tıklayıp 9.0.2. IPSW göstermek yeterli. Yedek almaya bile gerek kalmadan cihaz herşeyi ile aynı kalarak 9.0.2'ye dönüyor. Ama mesuliyet kabul etmem söyleyeyim, yedeğinizi alın. Sonrasında jailbreak de yaptım, sorun olmadı.

Bir de iTunes artık "satın alınanları aktar" yapmıyormuş. Apple iOS 9 ile bu özelliği kaldırmış. iOS 8 ile iTunes'da bilgisayara yedekleme yapınca tüm uygulamalar da kopyalanıyordu ama artık böyle değil, gördüğüm kadarıyla bir çözümü de yok. Belki jailbreak ile çözümünü bulurlar.

• signore kullanıcısına yanıt
    imzalar ne zaman kapanır bir fikriniz var mı? çarşamba akşamı yapabilirim ama o zamana kadar açık kalır mı emin değilim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • değer. neden ?
    bence ccsettings ve ccloader , tage , infiniboard ( 902 de çalışsa harbor kullanmak istiyorum o daha güzel ) , minimal hud , navigate from maps , virtual home
    tüm tweak larım bunlar ve bunlar için bile değer bence tabi
  • Mac için jailbreak olsa 9.0.2'ye düşüp VirtualHome'u denerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • axil kullanıcısına yanıt
    9'daki hız ve animasyon kasma sorunun noslowanimation ile aşarsın, bende de yüklü o tweak 9.0.2'de cihaz burda da uçuyor canavar gibi şuan. 5S'te geçebilirsin yani yeni özellikleri de cabası.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yedek aldıktan sonra 9.1 den 9.02 ye geçişte alınan yedeği geri yükleyemiyor yazılımınız çok eski diyor ona göre bilginiz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: gitaristx

arkadaşlar yedek aldıktan sonra 9.1 den 9.02 ye geçişte alınan yedeği geri yükleyemiyor yazılımınız çok eski diyor ona göre bilginiz olsun

Kurulum dosyasını indirip shift güncelle derseniz öyle bir sorun olmuyor hocam. Shift geri yüklede öyle bir durumla karşılaşıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: gitaristx

arkadaşlar yedek aldıktan sonra 9.1 den 9.02 ye geçişte alınan yedeği geri yükleyemiyor yazılımınız çok eski diyor ona göre bilginiz olsun

Bir yukarıda cevap verilmiş zaten, yedek almakla ve tekrar yüklemekle uğraşmanıza gerek yok. Doğrudan Shift + Güncelle butonu ile 9.0.2 ipsw gösterebilir ve herşeyi muhafaza ederek dönüş yapabilirsiniz. Ben bu şekilde yaptım, jailbreak de yaptım herhangi bir sorun olmadı.

Ancak sizin durumunuz için de çözüm var. Mantığı şu : 9.0.2'ye döndükten sonra jailbreak yapıyorsunuz ve iFile ile cihazın yazılım versiyon numarasını 9.1 olarak değiştiriyorsunuz. O zaman yedeği yükler.

https://www.reddit.com/r/jailbreak/comments/3or0ue/tutorial_restore_your_ios_91%C3%9F_backup_on_ios_902/

Bir bilgi daha vereyim. iOS 9 ile artık iTunes cihazdaki uygulamaları iTunes'a yani bilgisayara aktarmıyor. Bu nedenle her halükarda 9.1'den 9.0.2'ye geçmek için Shift + Güncelle daha iyi.

• 9.1 jailbreak ne Zaman gelir şuan geçtim uçuyorum çok hızlı

• quote:

Orijinalden alıntı: busterr

9'daki hız ve animasyon kasma sorunun noslowanimation ile aşarsın, bende de yüklü o tweak 9.0.2'de cihaz burda da uçuyor canavar gibi şuan. 5S'te geçebilirsin yani yeni özellikleri de cabası.

Aynen oyle yaptim ama akicilik gitti. Hizi iyi suan ama yag gibi kaymiyo. Puruzlu gibi cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9.0.2ye düşürüp jailbreak yaptım ama bu sürümün tek sorunu whatsapp bildirimlerinin bazen sesi gelmiyor. Tek sinir bozucu yanı bu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.