Şimdi Ara

JailBreak iOS [11 - 11.4.1] / Sorunlar - Çözümler - Öneriler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.428
Cevap
18
Favori
70.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11.2.5 için 5-6 ay daha bekleyecez sanırım :(
  • 10.x.1 için Appsync de çıkmış. Akşam eve gidip jailbreak yapmak için sabırsızlanıyorum.

http://repo.hackyouriphone.org/appsyncunified

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    to panga hatasını gidermek için topangayı tekrar indirin, abrahammasri yeniledi topangayı, remove topanga butonuna tıklayın topanga ile ilgili herşeyi siliyor, electra da çalışır vaziyette olacak
  • cantekim kullanıcısına yanıt
    daha 10 saniye önce her şeyi sile bastım
    problem değil cihaz açılınca tekrar yapın dediğim işlemi, sabahtan beri belki 6-7 kez telefonu tekrar kurdum, tüm kalıntıları silip devam etmek en temizi
  • Ersin ÇAKI kullanıcısına yanıt
    halledebildiniz mi problemi ?
    Evet en iyisi. İnşallah sorunsuz bir kurulum olacak
    Hayır evde değilim. Eve geçince deneyeceğim. Bu arada iPad Pro 12 inç 10.0.0 versiyon kullanıyorum. Sıkıntı olmaz dimi?

• Ersin ÇAKI kullanıcısına yanıt
    bu araç şu an için ios11 destekli
    hocam yazılım güncellemeyi nasıl geçicem 11.2.6 diyor ve hiçbir şekilde çıkmıyor?

hallettim yeni iphone olarak ayarla diyecekmişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeTeRPaNN -- 27 Şubat 2018; 14:11:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantekim

bu araç şu an için ios11 destekli

Tamam benim versiyon 11.0.0 yanlış yazmışım yukarda

• quote:

Orijinalden alıntı: PeTeRPaNN

hocam yazılım güncellemeyi nasıl geçicem 11.2.6 diyor ve hiçbir şekilde çıkmıyor?

hallettim yeni iphone olarak ayarla diyecekmişim

@PeTeRPaNNsiz cihazı restore mi ettiniz itunes ile yoksa fabrika ayarlarına mı geri döndürdünüz ?

@Ersin ÇAKI o halde kullanabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantekim -- 27 Şubat 2018; 14:13:0 >
  • ya yuh ama gene aynı hatayı verdi bir de başlangıçta hiçbir şey yokken anemone simgesi vardı
    fabrika ayarlarına döndürdüm
    tamamdır o halde sorun yok, yeni sürümü size sürekli söyleyecektir bunun için profil indirin kurun cihazınıza sürekli sormasın size update et et et diye
    unjailbreak olmamış demekki cihaz, tekrar yapın aynı işlemi lütfen anemone kaldırması gerek kesinlikle
    topanga ipası var mı ya bulamadım uninstall edeyim bari
    hangisine basıcam sıfırlamada tüm verileri sil değil mi? Yoksa tüm ayarları sil mi?
  • Hocam bu konu hakkında cahilliğimi maruz görün. Android kullanırken bol bol root yaptım, custom romlar yükledim ama IOS'e çok yabancıyım. Şu an iPhone 6 Plus kullanıyorum ve 11.2.1 yüklü şu an. Ana sayfadaki bağlantılardan dosyaları indirip dediğiniz şekilde yapsam, ana ekrana Cydia felan gelince neler yapabilirim acaba ? Androidte netten apk dosyaları bulup yüklüyordum, IOS içinde dosyalar var mesela, onları nasıl yükleyebilirim Jailbreaktan sonra ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowtger -- 27 Şubat 2018; 14:24:32 >
  • snowtger kullanıcısına yanıt
    11.2.1 için değil bu hocam 11.2 ve üstüne daha çıkmadı jailbreak beklemeniz lazım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.