Bildirim
#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
Bütün yedeklerimi aldım iOS 9.2 ipsw ini yükledim şarjım %100 bekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: suuyurbendeuyurum
Bütün yedeklerimi aldım iOS 9.2 ipsw ini yükledim şarjım %100 bekliyorum.
bu derece heveslendik eğer haber fake çıkarsa hayallerim yerlebir olacak ve bu adama twitter dan çok ayıplı küfürler edececeğim :) -
gelmedimi ya şu jb artık. -
Sen ne diyorsun ben bütün İngilizce gramer bilgilerimi ortaya koyarak küfür kombosu yapicam. Yeni yeni küfürler lugate ekleyeceğim.
9.3 beta dan JB gelicek diye geri 9.2'ye geçtim. Fake'se yıkarım ortalığı -
Bende aynısını yaptım.Birde farkında olmadan yedek almışım 9.3 beta'da,yedeğide kuramadım.Eğer gelmezse Allah ne verdiyse -
9.1 ile gelen cihazın üstüne OTA ile 9.2 kurdum sorun olur mu beyler jb çıkarsa yaparken? -
quote:
Orijinalden alıntı: 7th
9.1 ile gelen cihazın üstüne OTA ile 9.2 kurdum sorun olur mu beyler jb çıkarsa yaparken?
sorun olmaz.
bakalım az kaldı eğer sahte ise hepimiz basıyoruz basıyoruz küfürü beyler Allah ne verdiyse :) :) -
Takipteyim ama yine de unutma ihtimalime karşı eğer JB çıkarsa biri beni dürtsün lütfen. 8.4'de kaldım, yükseltmenin zamanı geldi. -
az kaldı beyler az -
bende ilk iphone'dan beri takip ederim jailbreak'i , zannetmiyorum gerçek olduğunu....
hani 3.1.3 döneminde bir çocuk çıkmıştı şu gün yayınlıcağım diye... bağış toplamıştı... sonra fake çıkmıştı paraları yemişti.....
bide şu adamın twitter adresini verin dostlar...
bende sövücem yalansa....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thehspeed -- 15 Ocak 2016; 15:52:07 > -
quote:
Orijinalden alıntı: thehspeed
bende ilk iphone'dan beri takip ederim jailbreak'i , zannetmiyorum gerçek olduğunu....
hani 3.1.3 döneminde bir çocuk çıkmıştı şu gün yayınlıcağım diye... bağış toplamıştı... sonra fake çıkmıştı paraları yemişti.....
bide şu adamın twitter adresini verin dostlar...
bende sövücem yalansa....
dostum twit adersini vereyim sana :)
https://twitter.com/VairsTeam
-
Bir haber yok hala. Çıkarsa 6.1.3'e oradan da 8.4.1'e geçeceğim -
Cihaz ne?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suuyurbendeuyurum -- 15 Ocak 2016; 16:19:28 >
4S hocam. -
Hocam benimki de 4 S 8 ile 9 arasında o kadar fark var mı sizce? Yanı değer mi? Ben çok kararsız kaldım bu konuda.
Hocam 9'a göre daha akıcı en azından. Yazı yazarken donma falan yok. 6.1.3'te uygulama sıkıntısı olmasa kalmak isterdim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X