Şimdi Ara

Jailbreak iphone u yipratir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar onceden iphone u jbli kullaniyordum sarjinin az gittiginden yakinip kaldirdim ama onceden jbsiz iken 10 saate kadar kullanim surem oluyordu su an 6 saati gecmiyor sizce bunda jb nin payi var mi jb telefona donanimsal zarar verebilir mi

• Şarzın jbsizken uzun gitmesinin tek açıklaması jbli iphoneun daha çok kurcalanıyor olmasıdır:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

Şarzın jbsizken uzun gitmesinin tek açıklaması jbli iphoneun daha çok kurcalanıyor olmasıdır:)

tesekkur ederım dostum teorık olarak cok dogru :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aventador

quote:

Şarzın jbsizken uzun gitmesinin tek açıklaması jbli iphoneun daha çok kurcalanıyor olmasıdır:)

tesekkur ederım dostum teorık olarak cok dogru :)

Alıntıları Göster
    jb li le jbsiz iphone arasında sadece %1-2 arası pil farkı var ki bunu kimse hissetmez fakat winterboardla tema kurunca batarya kullanımı biraz artıyor ama o bile farkedilecek düzeyde degil

• Jb li cihazı çok kurcaladığınız için şarjınız çabuk biter şarj çabuk bittiği için şarj yapma sayınızda artar uzun süreli jb li kullanımlarda şarj yapma sayınız arttığı için pilin performansı düşer ve ömrü azalır geçen gün okuduğum bir habere göre apple iphone 4 pillerinin 400 şarj sayısına ulaştığında pil performans ve ömrünün %20 sini tüketmekte olduğunu açıklamış kullanımınıza göre kendiniz hesap edin artık ben 9 aydir iphone 4 kullanıcısıyım ve iphoneyi jb siz hiçbir şekilde kullanmam pilimin performansı %50 oranında düştü diyebilirim özetle jb nin pil ömrünü azaltması dışında cihaza zarar verdiğini düşünmüyorum jb nin cihaza kattıklarını düşünürsek varsın pilin ömrünü azaltsın gülü seven dikenine katlanır misali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimhd

Jb li cihazı çok kurcaladığınız için şarjınız çabuk biter şarj çabuk bittiği için şarj yapma sayınızda artar uzun süreli jb li kullanımlarda şarj yapma sayınız arttığı için pilin performansı düşer ve ömrü azalır geçen gün okuduğum bir habere göre apple iphone 4 pillerinin 400 şarj sayısına ulaştığında pil performans ve ömrünün %20 sini tüketmekte olduğunu açıklamış kullanımınıza göre kendiniz hesap edin artık ben 9 aydir iphone 4 kullanıcısıyım ve iphoneyi jb siz hiçbir şekilde kullanmam pilimin performansı %50 oranında düştü diyebilirim özetle jb nin pil ömrünü azaltması dışında cihaza zarar verdiğini düşünmüyorum jb nin cihaza kattıklarını düşünürsek varsın pilin ömrünü azaltsın gülü seven dikenine katlanır misali.
    @ibrahimhd @karti çok sağolun arkadaşlar yarın tekrar jb yapacağım jb siz olmuyor bunu anladım

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Persona Grata

quote:

Alıntıları Göster
    şarjın jbliyken daha çabuk gitmesinin sebei arkada hep açık duran uygulamalar sbsettings yüklü olanlar bi mobile substrate addons tan baksınlar kaç tane açık uygulama var :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Takao
    şarjın jbliyken daha çabuk gitmesinin sebei arkada hep açık duran uygulamalar sbsettings yüklü olanlar bi mobile substrate addons tan baksınlar kaç tane açık uygulama var :)

Nasıl bakılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persona Grata

quote:

Alıntıları Göster
    hocam başlarda bende bu kadar çok takılıyordum jb yi kac kere kaldırıp kurdum tekrar.sonra karar verdim.Jbsizken bir işime yaramıyor zaten yaptıklarını nokia n70de yapar.Sonra bıraktım sarj sorununu evden cıkmadıgım günlerde günde 2 kez sarj ediyorum cunku durmadan kullanıyorumdışarı cıktıgım günlerde günde 1 kez sarj ediyorum diledğim gibi kullanıyorumsizde takmayın dilediğiniz gibi kullanın

• quote:

quote:

Nasıl bakılıyor?

sol altta more diye buton var ona tıklayın açılan sayfada aşağıya doğru indirin siyah ikonlu bişi
  • quote:

quote:

quote:

Nasıl bakılıyor?

sol altta more diye buton var ona tıklayın açılan sayfada aşağıya doğru indirin siyah ikonlu bişi

Alıntıları Göster
    JB iphone a kan pompalar daha sağlıklı olur yıpranırmı hiç sadece alo demek içinde almadık ya yap JB keyfine keyf kat...

• quote:

Şarj olacaktı o...
  • quote:

quote:

quote:

Nasıl bakılıyor?

Buldum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: bilinmiyorki

quote:

Şarj olacaktı o...

Tamam
  • quote:

quote:

Şarj olacaktı o...

tdk detected
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir

quote:

quote:

Şarj olacaktı o...

tdk detected

Alıntıları Göster
    2007 de 2.el aldıgım telefonum halan duruyo ve hala bataryası 1gün gitmekte
    bataryanın filan öldüğü yok arkadaşlar kafanızı yormayın kullanmaya devam...

• quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

2007 de 2.el aldıgım telefonum halan duruyo ve hala bataryası 1gün gitmekte
    bataryanın filan öldüğü yok arkadaşlar kafanızı yormayın kullanmaya devam...

ekleme: iPhone 2G / bir çok iPhone kullanıcı bilmiyo hani şu aleminyum kapaklı olan
  • quote:

Tamamen fazla kurcaladigimizdan dolayi sarj suresi bu sekilde o zaman, problem yok yani. :) Peki jb'siz oldugu zaman ne kadar fark ediyor sarj suresi? Cydia ile gelen sbsettings, activator gibi programlar gercekten buyuk kolaylik sagliyor, sirf bu uygulamalar icin jb yapilir diye dusunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: triposi

quote:

Tamamen fazla kurcaladigimizdan dolayi sarj suresi bu sekilde o zaman, problem yok yani. :) Peki jb'siz oldugu zaman ne kadar fark ediyor sarj suresi? Cydia ile gelen sbsettings, activator gibi programlar gercekten buyuk kolaylik sagliyor, sirf bu uygulamalar icin jb yapilir diye dusunuyorum.

Aynen öyle sırf sbsettings ve activator için bile jb yapılır,birçok insan jb ile bedava appstore a kavuşuluyor zannediyor oysaki ne yenilikler geliyor,şarz süresinde %3-4 oynama oluyor tahminimce
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.