Şimdi Ara

Jailbreak kaldıramıyorum :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone'da yeniyim 2 ay önce 6.1.2 sürümü üstüne jb yaptım. şimdi cihazın servise gitmesi gerekiyor. jb kaldırmak için restore yapmak yeterliymiş. itunes açıyorum önce yedekle diyorum. sonra da yedekten geri yükle diyorum. Geri yükleme işi olup bitiyor tel kapanıp açolıyor. ama jb gitmemiş. hem cydia duruyor hemde battery doctordan sisteme baktığımda jailbroken yes görünüyor. lütfen acil yardım edin. teşekkürler.

• restore yapmanız gerekiyor
  • telefondan sıfırlamayın cihaz açılmaz
    shift restore yapacaksınız itunes ile google da pek çok döküman var shift restore ile ilgili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapamadım shift restore bastığımda hiç ipsw dosyası falan sormadı. bu arada ios güncellemenin yanındaki iphon'a geri yükle butonuylamı yapılıyor yoksa alttaki yedeklemeyi geri yükle ile mi? ben alttaki yedeklemeyi geri yükle butonuna basıyorum ve her yükleme sonrası cydia var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonromeo

yapamadım shift restore bastığımda hiç ipsw dosyası falan sormadı. bu arada ios güncellemenin yanındaki iphon'a geri yükle butonuylamı yapılıyor yoksa alttaki yedeklemeyi geri yükle ile mi? ben alttaki yedeklemeyi geri yükle butonuna basıyorum ve her yükleme sonrası cydia var.

tamamen geri yükleyeceksin
  • iphone'a geri yükle dediğimde geri yükle ve güncelle sekmesi çıkıyor muhtemelen 6.1.3e yükseltecek. bu tuşa shift e basılı tutarak bastığımda ise ipsw seçim ekranı çıkıyor bilgisayarımda bi tane ipsw dosyası varmış o da 6.1.1 yada 01 onu seçtiğimde hata alıyorum napmalıyım ?
  • quote:

iphone'a geri yükle dediğimde geri yükle ve güncelle sekmesi çıkıyor muhtemelen 6.1.3e yükseltecek. bu tuşa shift e basılı tutarak bastığımda ise ipsw seçim ekranı çıkıyor bilgisayarımda bi tane ipsw dosyası varmış o da 6.1.1 yada 01 onu seçtiğimde hata alıyorum napmalıyım ?

6.1.3 ipsw indirip onu kur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUPERSU VE ROOT KALDIRMA
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • acemiliğimi bağışlayın da ipsw yi illa bilgisayara mı indirmem gerekiyor yani kendisine indir ve güncelle dersek hata mı yapmış olurum. birde 6.1.3 ü ipsw şeklinde nerden indirebilirim link verebilirmisiniz ?
    çok teşekkürler
  • Ona bas direk güncellesin sorun olmaz

• teşekkürler yardımlar için basmaktan korkuyordum telefon kilitlenir zannediyordum.
  • quote:

teşekkürler yardımlar için basmaktan korkuyordum telefon kilitlenir zannediyordum.

6.1.3 yüklerseniz bir daha ios 7 çıkana kadar jb yapamazsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.