Şimdi Ara

Jailbreak'li telefon restore yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
4.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: phaselis86

hocam saygılar dediğiniz programı indirdim telefonu recovery moduna aldım telefonda itunes ekranı geldi ama bilgisayarda yine görünmedi telefon. bilgisayarım aygıt yöneticisinden de bakıyorum telefon görünmüyor.

Alıntıları Göster
    bilgisayarda itunes yüklü mü ?

başka port ve başka kabloyla da deneyin derim görmesi lazım çünkü
  • cantekim kullanıcısına yanıt
    yüklü hocam benim telefonun anakartında sıkıntı olduğunu söyledi telefoncu. o yüzden görmüyor bilgisayarı sanırım
  • quote:

yüklü hocam benim telefonun anakartında sıkıntı olduğunu söyledi telefoncu. o yüzden görmüyor bilgisayarı sanırım
    daha önce o telefonu kullanırken görüyormuydu cihazı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantekim

daha önce o telefonu kullanırken görüyormuydu cihazı ?

Alıntıları Göster
    görüyordu hocam o sayede jailbreak yaptım. şimdi kardeşime vereceğim için sürüm güncellemesi yapmak istemiştim
  • quote:

görüyordu hocam o sayede jailbreak yaptım. şimdi kardeşime vereceğim için sürüm güncellemesi yapmak istemiştim

Alıntıları Göster
    ben farklı bir sorunun olacağını düşünmüyorum recovery mod değil de dfu moda alın cihazı o şekilde deneyin birde, ya da tekrar hard reset attıktan sonra deneyin rec modu ve dfu modu görmesi lazım cihazın
  • quote:

ben farklı bir sorunun olacağını düşünmüyorum recovery mod değil de dfu moda alın cihazı o şekilde deneyin birde, ya da tekrar hard reset attıktan sonra deneyin rec modu ve dfu modu görmesi lazım cihazın

Alıntıları Göster
    Hocam başka bir bilgisayar da restore moduna aldım telefonu bu fotosunu koyduğum hatayı verdi. Aklımı kaçıracağım ya inanın

Jailbreak'li telefon restore yardım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Hocam başka bir bilgisayar da restore moduna aldım telefonu bu fotosunu koyduğum hatayı verdi. Aklımı kaçıracağım ya inanın

Alıntıları Göster
    itunes olan farklı bilgisayarlarda deneyin rec moda aldığınızda itunes görmesi lazım cihazı

windows 10 en gelişmiş işletim sistemi olduğu için windows 10 da veya macte deneyin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantekim -- 17 Eylül 2018; 12:12:37 >

yok hocam görmüyor aynı yukarıda gönderdiğim hatayı veriyor. farklı usb portlarına taktım maalesef yine aynı. itunes de görmüyor reiboot dediğiniz programı da yükledim o da görmüyor.
  • quote:

yok hocam görmüyor aynı yukarıda gönderdiğim hatayı veriyor. farklı usb portlarına taktım maalesef yine aynı. itunes de görmüyor reiboot dediğiniz programı da yükledim o da görmüyor.
    o program cihazı rec moda almayı sağlıyor sadece, manuel rec. moda alamayanlar için kolay yöntem ondan onu önermiştim..

teknikr servise verin diyeceğim başka çözüm gelmiyor aklıma, ama onların da yapacağı budur diye düşünüyorum, haberdar ederseniz sevinirim öğrenmiş olurum bende

kolay gelsin
  • Hocam peki iOS 10.1.1 sürümünü telefondan jailbreak yapmanın bir yolu yok mudur? En azından o şekilde yapıp cydia eraser kurarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phaselis86 -- 17 Eylül 2018; 12:29:0 >
  • quote:

Hocam peki iOS 10.1.1 sürümünü telefondan jailbreak yapmanın bir yolu yok mudur? En azından o şekilde yapıp cydia eraser kurarım.
    siz cihazı rec moddan çıkardığınız zaman cihazı normal kullanabiliyorsunuz değil mi ?

cihazı wifi bağlayıp güncellemelerden güncelleme yapmayı deneyin bir de
  • quote:

siz cihazı rec moddan çıkardığınız zaman cihazı normal kullanabiliyorsunuz değil mi ?

cihazı wifi bağlayıp güncellemelerden güncelleme yapmayı deneyin bir de

Alıntıları Göster
    Evet hocam kullanabiliyorum ama güncellemeyi indirmiyor telefon. Ne yaptıysam olmadı. Telefondan jailbreak yapmanın yollarına bakıyorum.

• quote:

Evet hocam kullanabiliyorum ama güncellemeyi indirmiyor telefon. Ne yaptıysam olmadı. Telefondan jailbreak yapmanın yollarına bakıyorum.

Alıntıları Göster
    cihazda ifile var mı ? veya başka bir dosya yöneticisi
  • quote:

cihazda ifile var mı ? veya başka bir dosya yöneticisi

Alıntıları Göster
    Yok maalesef hocam sadece cydia cydown icleaner pro var. Ama çalışmıyorlar işte

• quote:

Yok maalesef hocam sadece cydia cydown icleaner pro var. Ama çalışmıyorlar işte

Alıntıları Göster
    http://www.mediafire.com/file/mw4c58du1dcoapi/MobileTerminal.ipa/file

verdiğim linkteki terminali impactor aracılığı ile telefona atın diyeceğim ama impactor de cihazı görmeyecektir, eğer bunu da yapmanıza izin vermiyorsa sistem benim yapabileceklerim bitiyor burada :D

ayrıca cihaz neden wifi den ota ile güncelleme yapmasını engelliyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantekim -- 17 Eylül 2018; 12:52:54 >

sağolun hocam ilginiz için. telefondan da jb yapamadım maalesef. kalacak sanırım böyle
  • Arkadaşlar cydia açıldı şimdi ama 'could not open file - open 2' hatası alıyorum. bunu aşmanın bir yolu var mı?
  • meridian ile 17 plus cihazımı jb yaptım ancak yukledıgım bır tweak sonucu ayarlar telefon mesajlar gibi uygulamalar gitti. ne ayarlara gırebılıyrum ne arama alıp yapabılıyorum. ana ekranda merıdıan var tıkladıgımda profılı aktifleştirin diyor ancak ayarlara giremiyorum :) ne yapabılırım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • phaselis86 P kullanıcısına yanıt
    Şu durumda ssh bağlantınız var mı cihaza?

Bu link sizin için faydalı olabilir.
    https://www.reddit.com/r/jailbreak/comments/506ysd/tutorial_how_to_fix_erase_all_content_settings/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar cydia açıldı şimdi ama 'could not open file - open 2' hatası alıyorum. bunu aşmanın bir yolu var mı?
    onu aşmanın yolu şu, şu an sanırmı cihazı pc görüyordur,

impactor ile telefona mterminal yükleyin bu linktenhttp://www.mediafire.com/file/mw4c58du1dcoapi/MobileTerminal.ipa/file

daha sonra bu linktenhttp://www.mediafire.com/file/j45k839g16vpmjk/lib.zip/file lib klasörünü mterminal desteği ile dosyalara yüklemelisiniz, bu biraz zor ios 9 da yapmıştım bunu 10 da hiç denemedim..

ya da şunu yapabilirsini cihazın nasıl olsa ssh bağlantısı var, ifile yükleyin tweakbox tarzı bir yerden, bu yukarda verdiğim lib dosyasını, sizin cihazın içerisindeki lib dosyası ile değiştirin, tek tek, daha sonra cydiayı baştan açın sorun düzelecektir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.