Şimdi Ara

Jailbreak sonrasi telefonda olmasi gereken uygulamalar silindi ne yapmaliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar telefonum iPhone 4 8gb iOS 7.0.6 yuklu evasi0n 1.0.7 jailbreak araci ile jailbreak kurdum. Kurdukdan sonra appstore yoktu safariye giremedim ama dns i degistirince girdi maillere giremedim duzelir belki diye telefonu kapatip actim ve cogu uygulama silindi telefonumda su anda fotograflar, hava durumu , saat , videolar , animsaticilar , borsa, passbook, itunes, sesli not , gazetelik ve ayarlar disinda baska herhangi bi uygulama hesap makinesi vs. Yok ne yapmaliyim ? Bidaha kapatip acarsam hepsi gider diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tethered jb benzeri bir şey sanırım. Just boot yapmayı dene muhtelemelen düzelir. Düzelmezse restore edip bir daha dene jb yapmayı.

• OmrGuzel O kullanıcısına yanıt
    var/mobile/Library/Caches dizininde com.apple.mobile.installation.plist dosyasını silin telefonu kapatıp açın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cedric... C kullanıcısına yanıt
    Just boot u nasil yapacagim aceba ?

• Macintosh kullanıcısına yanıt
    O dizini nerden acacagim cydia yok su anda herhangi bir islem yapamıyorum

Cihazı hardreset yapmayı denedinizmi yada
    Pc'den ifunbox la deneyin birde dosyayı silmeyi.

• Macintosh kullanıcısına yanıt
    Hardreset attim yine ayni sekilde duruyor linkteki gibi http://postimg.org/image/dmlq3glnv/ simdide tum icerik ve ayarlari sil dedim elma logosunu gecti hareketli dolanan simge cikti yaklasik 10 dakikadir oyle
    Maalesef o sistem jb cihazlarda ise yaramıyor sifirlamiyor iTunes ile pc den restore edebilirsiniz ancak hardreset yapın açılması için cihazın.

• quote:

Orijinalden alıntı: OmrGuzel

Hardreset attim yine ayni sekilde duruyor linkteki gibi http://postimg.org/image/dmlq3glnv/ simdide tum icerik ve ayarlari sil dedim elma logosunu gecti hareketli dolanan simge cikti yaklasik 10 dakikadir oyle

Hocam öle olmaz cihazı dfu moda al internete iphone .... İos 7.0.6 ipsw yaz indir shift tuşuna basılı tutarak geri yükleme yap

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardimlariniz icin tesekkur ederim yarin itunes den yedek almistim onu kurmayi deniyecem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.