Şimdi Ara

jailbreaklı 4.3.3 ten ios 5 e geçeceğim ama yardımlarınız gerekiyor :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba . ıhpne 4 ve 4.3.3 versiyonlu telefonum var . kardeşim jail break uygulaması yüklemişti telefonuma . ve sssh , geri dönememe gibi sorunlardan haberdar olmadığım için ıos 5 e geçiş yapmak için sizden yardım istiyorum . hangi adımları izlemem gerekir yardımcı olursanız sevinirim . şimdiden teşekkür ediyorum

• iOS 5'de henüz sorunsuz Jailbreak yok o nedenle bunu göz önünde bulundurunuz . Öncelikle telefonunuzdaki önemli bilgileri ( rehber, resim, video ) yedekleyin aslında iTunes sizin yerinize yedekliyor ve geri yüklüyor ama yine de siz bir yedeğini alın ne olur ne olmaz. Daha sonrahttp://www.limera1n.cc/2011/10/download-ios-5-ipsw-firmware-iphone-4.html bu adresden iphone 4 kullanıyor iseniz iphone 4 ( Gsm ) yazan sürümü bilgisayarınıza indirip iTunes üzerinden shift + update butonu ile telefonunuza yükleyin. Bu işlerde çok tecrübe ve bilgi sahibi değil iseniz bir arkadaşınızdan veya kardeşinizden yardım almanız sizin yararınıza olacaktır zira güncelleme esnasında telefonu açılmayan bir çok kişi var. Bu anlattıklarım sadece yardım amaçlıdır doğabilecek sorunlar tamamen size aittir. İyi günler.

• Su anda ipone 4 um var 4.3.3 jbli ben nasil ios5 e update edicem ipsw ile shifupdate mi lazim illa yoksa direk update e bassam olmazmi hata falan demissiniz korktum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dyhh.. -- 13 Ekim 2011; 18:11:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.