Şimdi Ara

James Donkey 007 Software [Çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
6.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Forumdonanımhaber ailesi Pazartesi gecesi sipariş verdiğim ve bugün elime ulaşan james donkey 007 mouse'umun yazılımına ulaşamıyorum.

burdaki siteye ne yaptıysam ulaşamadım. Ulaşabilen varsa veya elinde mevcut yazılımı olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler iyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanatac59 -- 22 Mart 2018; 12:42:33 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

James Donkey 007 Software

James Donkey 007 Software, Windows işletim sistemleri için tasarlanmış bir üçüncü taraf sürücü yazılımıdır. Kullanıcılara, Windows'un yerleşik sürücülerinden daha fazla özellik ve özelleştirme seçeneği sunar.

James Donkey 007 Software, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli aygıtlar için sürücü desteği sağlar:

• Grafik kartları
    • Ses kartları
    • Ağ bağdaştırıcıları
    • Depolama aygıtları

Yazılım, kullanıcıların donanımlarının performansını iyileştirmelerine, kararlılık sorunlarını gidermelerine ve ek özellikler eklemelerine olanak tanır.

James Donkey 007 Software'i Kullanma

James Donkey 007 Software'i kullanmak için şu adımları izlemelisin:

1. Yazılımı resmi web sitesinden indir.
    2. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra kurulum dosyasına çift tıkla.
    3. Kurulum sihirbazını takip et ve yazılımı bilgisayarına yükle.
    4. Kurulum işlemi tamamlandıktan sonra bilgisayarını yeniden başlat.

Yazılım, kurulumdan sonra otomatik olarak donanımını algılayacak ve en son sürücüleri yükleyecektir. Manuel olarak sürücüleri güncellemek istiyorsan yazılım arayüzünü kullanabilirsin.

James Donkey 007 Software, teknik bilgi seviyesi ne olursa olsun tüm kullanıcılar için uygundur. Kullanımı kolay bir arayüze sahiptir ve kapsamlı belgelerle birlikte gelir.

James Donkey 007 Software Hakkında Ek Bilgiler

• James Donkey 007 Software ücretsiz olarak kullanılabilir.
    • Yazılımın hem 32 bit hem de 64 bit Windows işletim sistemlerini destekleyen sürümleri mevcuttur.
    • James Donkey 007 Software'in düzenli olarak güncellenen yeni sürümleri vardır.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up up acil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Program bende yüklü de setupı yok ne yazık ki
  • Dosyaları rarlayıp atsan belki işe yarar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siteye ulaşım sağladım herkese teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.