James Donkey 1TB M.2 SSD İncelemesi (4. sayfa)
-
-
Bende James donkeyin 512 gb nvme ssdisi var oyunda 65 dereceleri geçiyor.
Hiz testinde 2019 mb/s okuma 1600 yazma veriyor onlar normal ama normal kullanimda 55 derece civari oyunda 70 lere geliyor çok değil mi ssd icin ?
Anakart gigabyte b450m s2h
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general4242 -- 25 Ocak 2020; 21:39:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ssd derken çok geniş sormuşsun ama yanacak dedikleri gen4'ler bile o kadar ısınmıyor. -
-
evet herkeste aynı olabilir ben ısınıyor dedikleri modeller gen4'ler yani böyle değil diyorum. -
bir sonraki depolama ürünüm bu olacak
beni endişelendiren bunun ömrünün ne olacağı yönünde
3 yıl birebir değişim garantisinden ziyade 3. yılın ardından ne olacak
sırf ömründen dolayı samsung tercih ediyorum, bana 5 yıl hiç bozulmayacak garantisi verseler direkt yapışırım -
Şu markaya güveneemiyorum. Resmen beni alma diye bağırıyor.quote:
Orijinalden alıntı: aschil
bir sonraki depolama ürünüm bu olacak
beni endişelendiren bunun ömrünün ne olacağı yönünde
3 yıl birebir değişim garantisinden ziyade 3. yılın ardından ne olacak
sırf ömründen dolayı samsung tercih ediyorum, bana 5 yıl hiç bozulmayacak garantisi verseler direkt yapışırım
2 ay önce hiç öyle demiyordunuz ama
Benden tavsiye SSD yada ram ihtiyacı olan alsın fiyatlar yükseldi , yükselmeye devam edecek
-
fiyatından ötürü hocam zaten aksi durumda yüzüne bakmam bunların (çaktırma) -
Isı değerleriniz halen aynı mı hocam? Ben de geçen gün 256lık aldım notebook'a taktım. Boşta 55 derece biraz test falan yapınca 70e dayanıyor hemen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu firmanın resmi bir sitesi bile yok yurtdışında. Bu isimle girince sadece harici oyun bileşenleri çıkıyor karşıma.
Güvenip alamadım doğrusu
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
%64'ü dolu halde test ettim:
-
Bu mesajı yeni gördüm. Ürününüzü ne sebeple garantiye göndermiştiniz?
-
Üründen hala memnun musunuz? Tavsiye eder misiniz? Ya da bunun yerine şu ürünü alın diyeceğiniz bir m2 modeli var mı? Bütçem çok sınırlı o yüzden 1tb depolama sağlayan en ucuz m2 modeli olarak bu konudaki ssd'yi düşünüyorum. Fiyat farkı aşırı olmayacak şekilde başka modellere de yönelebilirim.
-
Bende bir üst versionunu satın almak istiyorum ama daha firmanın stoklarına tekrar girmedi bekliyorum.
James Donkey JD1000PRO 1TB 3400MB-3000MB/sn NVMe M.2 PCI-E SSD Disk - incehesap.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 26 Ocak 2021; 13:39:23 > -
kullanıcılar bu markanın m.2 ssd lerini tavsiye eder misiniz? Bozulan oldu mu hiç 2 yıldır?
-
Bende hala çalışyor, Laptopta ana hardisk olarak. Ama bu işler şans işi. Sen alırsın sende 2 hafta sonra patlar.
Ama genel olarak James donkey ürünleri iyidir. Ortanın bir tık üstü.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X