< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 12 Kasım 2018; 22:16:38 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 12 Kasım 2018; 22:16:38 > |
Hayırlı olsun usta. Almışsın sonunda :)
JamesDonkey yazısına bayıldım |
Arkadaşlar 710 modelini satın aldım. Öncelikle söyleyeyim tasarımı ve konforu harika. Fakat ses kalitesi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. İçine bakınca anlıyorsunuz, sadece hoparlör var izolasyon falan yok, hoparlör kalitesi de kendinden şüphe ettiriyor. Sorun şurda tizler kulak tırmalıyor "sss" sesi fazla belirgin. Nerden anladın dersen Logitech 150 Sterio müşteri hizmetleri kulaklığım var eski, onun SES DOYGUNLUĞU bundan iyi.
7.1 ses veriyor ama dediğim gibi tizler daha belirgin, birçok ayar denedim o doygunluğu yakalayamadım. Yukarıdaki ayarı yapıp yeniden deneyeceğim. Bakalım istediğim doygunluğu verebilecek mi? Eğer memnun kalmazsam Bloody G500 almayı düşünüyorum. Ayrıca firmaya uyuz oldum, bir ürün satıyorsun hiçbir resmi bilgilendirme yok, firmanın sitesinde sadece klavye ve mouse var, ne SSD ne kulaklık ne de monitör. EQ tavsiyesi olan varsa bilgilendirsin. Araştırdığım kadarıyla Türkiye'den başka bir yerde yorum, inceleme yok bu ürüne ilişkin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lider633 -- 24 Mayıs 2019; 4:52:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lider633 -- 24 Mayıs 2019; 5:11:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |