Şimdi Ara

James Donkey SSD (3 Yıl Birebir Değişim) 120GB: 105 TL, 240GB: 165 TL, 480GB: 289 TL, 960GB: 529 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
6
Favori
10.084
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gün kullanıp birkaç gün sonra açtım,bootmgr bulunamadı gibi mesaj daha başta takılmış.reset attım aynı.ssd yi söktüm taktım açıldı.
    bu donkey ssd uyumsuzlukmu yapıyor demek şimdi?uyumsuz dedikleri bu tür hatalarmı?
  • 120 GB 6ayda bozuldu garantiye gönderdim bekliyorum 15 gün oldu. sata 3 olmayan model ve pc 6 ayda 20 kere açılmamıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Diske bakarsak neredeyse en ucuz bu, ben genelde bu tarz şeylerden uzak dururum, pazardan aldığınız malda bile ucuzun neden ucuz olduğunu yerken, kullanırken anlıyorsanız teknolojide bu çok daha net hiç kimse bu devirde babasının hayrına daha ucuz mal satmaz, Samsung, Corsair vb markaların belli fiyatları vardır sittin sene onların altına düşmez. (yılda 1-2 istisna harici)

Markanın en büyük sıkıntısı sabit bir parça kullanmaması, dikkatli bakarsanız çeşitli markalardan rastgele üretim yapılıyor diye yazıyor yani tam bir karavana, kimisine iyi üretim gelebilirken kimisine kötüsü gelebilir ve bunun bırakın performansa etkisini bazı bilgisayar markalarında direkt uyumsuzluk yaptığı bile yazılıyor, örneğin ASUS laptoplarda.

"James Donkey SSD Ürünleri, ''Samsung, Intel, Hynix, Micron, Silicon Motion, Phison, Spectek (By Micron)'' markalarından oluşan 1. Kalite çip üreticileriyle partnerlik yapmakta ve sadece bu çipsetleri kullanmaktadır."

Öte yandan diski sadece bir yerin satması, değişimini yapması bana sıkıntılı gelen başka bir durum.

185-200₺ civarına beklentileri yükseltmeksizin benim araştırmalarıma göre bulduğum (ve eski laptop için aldığım) model Crucial BX500 (3yıl) bunun yanında Kingston Hyperx Fury 3D, Toshiba TR200, Sandisk SSD Plus, Kingston A400 gibi modellere yönelebilirsiniz.

Teknolojik parçanın şans işi olduğunu da hiçbir zaman unutmamak gerek kimisi dediklerimden birini alır yarın patlar, ötekisi eşşeği alır çok mutlu olur belli olmaz, benim demek istediğim şans her zaman vardır ama maksat verilere göre o şans yüzdemizi arttırmaktır, iyi forumlar.
    120 GB bozulan ssd Asus m50vc laptopumda oluşmuştu

• quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

120 GB 6ayda bozuldu garantiye gönderdim bekliyorum 15 gün oldu. sata 3 olmayan model ve pc 6 ayda 20 kere açılmamıştır.
    240 gb olan 16 aylıktı. sistem toplamda 5-6 ay çalışmıştır. benimki de arızalandi. pc açılıyor ama donuyordu. garantiye gönderdim 15 gün çokmuş.
  • 480gb olanı 35tl hediye çekiyle n11 incehesaptan 270 liraya aldım
  • quote:

Diske bakarsak neredeyse en ucuz bu, ben genelde bu tarz şeylerden uzak dururum, pazardan aldığınız malda bile ucuzun neden ucuz olduğunu yerken, kullanırken anlıyorsanız teknolojide bu çok daha net hiç kimse bu devirde babasının hayrına daha ucuz mal satmaz, Samsung, Corsair vb markaların belli fiyatları vardır sittin sene onların altına düşmez. (yılda 1-2 istisna harici)

Markanın en büyük sıkıntısı sabit bir parça kullanmaması, dikkatli bakarsanız çeşitli markalardan rastgele üretim yapılıyor diye yazıyor yani tam bir karavana, kimisine iyi üretim gelebilirken kimisine kötüsü gelebilir ve bunun bırakın performansa etkisini bazı bilgisayar markalarında direkt uyumsuzluk yaptığı bile yazılıyor, örneğin ASUS laptoplarda.

"James Donkey SSD Ürünleri, ''Samsung, Intel, Hynix, Micron, Silicon Motion, Phison, Spectek (By Micron)'' markalarından oluşan 1. Kalite çip üreticileriyle partnerlik yapmakta ve sadece bu çipsetleri kullanmaktadır."

Öte yandan diski sadece bir yerin satması, değişimini yapması bana sıkıntılı gelen başka bir durum.

185-200₺ civarına beklentileri yükseltmeksizin benim araştırmalarıma göre bulduğum (ve eski laptop için aldığım) model Crucial BX500 (3yıl) bunun yanında Kingston Hyperx Fury 3D, Toshiba TR200, Sandisk SSD Plus, Kingston A400 gibi modellere yönelebilirsiniz.

Teknolojik parçanın şans işi olduğunu da hiçbir zaman unutmamak gerek kimisi dediklerimden birini alır yarın patlar, ötekisi eşşeği alır çok mutlu olur belli olmaz, benim demek istediğim şans her zaman vardır ama maksat verilere göre o şans yüzdemizi arttırmaktır, iyi forumlar.
    1 tane zaten sistemde iyi ssd olacak ona kuracaksiniz windows driverlari vs.
    Pny CS1311 kullanıyorum windows vs bu diske tanimli.JD'yi alir miyim sahsen gerek yok 120 gb ssd+1TB HDD isimi goruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: codred

2 gün kullanıp birkaç gün sonra açtım,bootmgr bulunamadı gibi mesaj daha başta takılmış.reset attım aynı.ssd yi söktüm taktım açıldı.
    bu donkey ssd uyumsuzlukmu yapıyor demek şimdi?uyumsuz dedikleri bu tür hatalarmı?
    Bunları okudukça tercihimin doğru olduğunu anlıyorum.

• m2 ssd slotuna oluyor mu bunlar ?
  • ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    Burada bahsedilenler SATA, M.2 değiller.
  • quote:

Bunları okudukça tercihimin doğru olduğunu anlıyorum.

Alıntıları Göster
    11 Kasım'da satın aldim. Şimdilik sorun yok hızı çok iyi sanki yeni bilgisayar gibi. Satın alacaklar 240 ve üstü satın alırsa daha iyi. 120 gb yetmez

• Vefa1453 V kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam inşallah güle güle kullanırsınız. ben de birkaç kere niyetlendim ama her seferinde eşşek bu sağı solu olmaz diye cesaret edemeyip vazgeçtim

• quote:

Orijinalden alıntı: haksancan

hayırlı olsun hocam inşallah güle güle kullanırsınız. ben de birkaç kere niyetlendim ama her seferinde eşşek bu sağı solu olmaz diye cesaret edemeyip vazgeçtim
    Biraz şans işi tabi. 3 yıl birebir değişim garantisi olması ve combo ile 135 TL olması sebebiyle satin aldım. 3 yıl sonunda yeni sistemler çıkar veya bunlar daha da ucuzlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vefa1453 -- 20 Kasım 2019; 2:6:34 >
  • Rekor indirim yapacaklarmış tetikte durun

James Donkey Ürünlerinde Rekor İndirimler [21 - 22 - 23 Kasım]
    https://forum.donanimhaber.com/james-donkey-urunlerinde-rekor-indirimler-21-22-23-kasim--140872429

• samsung evo varken bu eşeği kullanan var mı hala?
  • eşşek forumun resmi ssd'si gibi bir şey

• yanıyor Y kullanıcısına yanıt
    aradaki fiyat farkını cebinizden öderseniz ben eşeği değiştiririm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanıyor

samsung evo varken bu eşeği kullanan var mı hala?
    çünkü paramız yok
  • Binecem sırtına, vuracam kırbacı, vuracam kırbacı...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.