|
James Webb Uzay Teleskobu koca evreni sadece 68 GB’lik SSD’ye sığdırıyor
-
-
James Webb'in binlerce kilometre ötedeki bağlantı hızı, TT altyapısının bana sunabildiğinden fazla, şaka gibisin TT. Daha ne kadar rezil olabilirsin diyorum, her gün yeni bir olayla şaşırıyoruz.
-
Koca evren değildir, olsa olsa bir parçacığıdır sadece.
-
bir parçacığı değil, teleskoba ulaşan ışığın dijital verisi sadece
-
Acaba kullanılan ssd military clss mı? sonuçta yaz sil bir ömrü var ssdnin
-
Space Class'dır kanka o :)
-
muhtemelen. tüketicilere sunulan ssd lerin bellekleri günlük bu denli yazmalara fazla dayanamaz. sen 20 yıl hizmet beklediğin ve 10 milyar dolar harcadığın bi projede kapasitesi hızla düşen bi disk kullanır mıydın :)
-
bu denli yazmalara dayanabilecek derken günde 57 gb diyor :D
steamden sadece bi oyun indirsen zaten kat be kat fazlasını çok kısa bir sürede diske yazmış oluyosun. Sıkça indirmesen bile güncellemesi geliyor vs. burada önemli olan çevre koşullarına dayanabilmesi sıcaklık radyasyon vs ssdnin bozulduğunu düşün kocaman bir uzay çöpünden başka birşey olmaz
-
Space Force canim
-
Koruması ısı ve manyetik alana karşı özel yapılmış olması lazım. Enterprise tipi kullanılmış olabilir.Uzun süreli yazmalara karşı kapasitesi kullanılandan çok daha fazla ve yedekli yapılmış olması lazım.
-
68 GB cık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Samsung özel bir seri geliştirmiş sanırım bunun için. Bildiğimiz Evo takmamışlardır diye düşünüyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzelmiş
-
o günde 57gb normal ssd nin ömrünü en fazla 1-1.5 yılda bitirir. sadece çalışma koşuluna bakamayız, bakalım dersek ona göre ilk günden bozulma ihtimali de var :), P/E döngüsü yani yazma silme işlemi ssd içindeki belleklerin hafızasını zamanla azaltır. bundan bahsettik, military class dediğimiz mevzu, ellerinde çok daha dayanıklı bellekler varsa bunun tüketici disklerine de yansıması temennimiz ;)
-
biz de uzaya dürüm yollayalım.
-
Görüntülenebilen evreni olacaktı sanırım(başlık). Zira evren sürekli genişliyor. Doppler etkisi bunu bize öğretti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celikpena -- 21 Temmuz 2022; 12:1:59 > -
kapak olsun diye yapmışsınız besbelli, ve tam oturmuş...
tebrik ediyorum...
-
yazı için elinize sağlık.
"on" dan sonra bir "bin" eklerseniz daha bir bütünlük sağlanmış olur.
-
Enteresan bi haber
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
James Webb'in binlerce kilometre ötedeki bağlantı hızı, TT altyapısının bana sunabildiğinden fazla, şaka gibisin TT. Daha ne kadar rezil olabilirsin diyorum, her gün yeni bir olayla şaşırıyoruz.
|
Space Class'dır kanka o :)
|
Benzer içerikler
- office 2024
- whatsapp numara gizleme var mi
- whatsapp numara kaydetmeden mesaj atma
- iphone alarm çalmıyor
- whatsapp durum beğenme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X