|
Bildirim
|
Gaz gezegen. Çekirdeği hala gizemli... Yüzeydeki akıl almaz süratli fırtınalar. Hadi bakalım
|
Uzayı unutun.
Yani başımızdaki aya doğru düzgün gidilip bir kurulum yapılamadı daha. Neymiş Mars'a seyahat baslicakmista biletler simdiden satilmaya baslanmista. Boş beleş masallar. Önümüzdeki 100 yıl için Mars'a gidip orada yaşam oluşturma fikri ile aya 4 şeritli yol yapma fikri arasında benim için fark yok. İkiside birbirinden saçma. Belki 200 300 yil sonra olabilirdi ama oda imkansız ben Dünya'nın 300 yil daha insana dayanabilecegini sanmiyorum. Hizla ilerleyen teknoloji hızla Dünya'nın sonunu getiriyor. Herkes laylaylom şuan. Çok değil 3 nesil sonra bambaska bir Dünya olacak. İçerisinde uçulan kaçıran değil yaşam savaşı verilen.. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal172 -- 15 Temmuz 2022; 21:37:42 > |
Hey gidi Hubble... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
uzay madenciliğine bir adım daha yaklaşıldı. şu motor işini çözerlerse geriye radyasyonu yenmek kalacak... |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
dünya için de yüksek kaliteli ve detaylı bir foto gelebilir mi sence? hatta biraz düşününce, dünyanın etrafında dönen 370bin küsür sayıda olduğu söylenen parçaların, kızılötesi bir bakışını da görsek çok güzel olurdu. saturn'un halkaları gibi olmasa da bir şeyler görebiliriz mi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 17 Temmuz 2022; 6:48:24 > |
Ya bu yıldızlardaki ışık kırılmasının kapladığı alan fazla, görüntüyü işgal ediyor. Keşke bir çözümü olsa. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |