Şimdi Ara

JAMESON HOPARLÖR BASS'ı BOZUK YARDIMM !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 tane jameson js-60 600W hoparlörüm var..arabaya bağladığımda sadece tiz kısmından sas veriyo, alt bass kısmından ses vermiyo..neden olabilir acaba var mıdır bi çağresi..arabadaki kablolarda falan sorun yok 200W pionner ları çalıştırıyo..yardımları bekliyorum.

• Bendede pioneer oval var bass konisi calisiyor midler calismiodu icerden baglanti kablolari kopmus sizinkide oyle biseymi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valley4891_sony kullanıcısına yanıt
    kardeşim bağlantı kablosu bu resimde biraz görünenler mi oluyo acaba..yoksa içinde başka kablolarda mı var ..Eğer resimdekilerse onlar sağlam gibi duruyo.
     JAMESON HOPARLÖR BASS'ı BOZUK YARDIMM !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadde007 -- 16 Şubat 2014; 22:11:06 >
  • Bi elektronikçiye baktırın hocam.Içindeki bağlantıların lehimlerinde falan sorun olabilir

• Tesekkurler kardesim

• Rica ederim hocam

• Aynen saglam gorunuo ama garanti olsun die bi goster yinede birde hoparlor calarken ortasina sagina soluna bi bastir bakalim hafiften ses geliyosa temassislik vardir lehim yerlerinde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUBWOOFER YARDIM ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valley4891_sony kullanıcısına yanıt
    teşekkürler kardeşim ..alt bass kısmında hiç titreme yok sadece tizden ses geliyo..
  • Benim ovallerin midleri calismiodu kendim hallettim mid kablosunu icerden koparip 5cm hoparlor kablosuyla midin kablosunu ana terminale bagladim 10 numara oldu sende bi dene iistersen belki olur

• hocam bende geöen ay bu hoparlörden aldım bu sorunu yaşadım nasıl bi çözüm buldunuz siz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.