Bildirim
JAMESON HOPARLÖR BASS'ı BOZUK YARDIMM !!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bendede pioneer oval var bass konisi calisiyor midler calismiodu icerden baglanti kablolari kopmus sizinkide oyle biseymi acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bi elektronikçiye baktırın hocam.Içindeki bağlantıların lehimlerinde falan sorun olabilir
Tesekkurler kardesim
Rica ederim hocam
Aynen saglam gorunuo ama garanti olsun die bi goster yinede birde hoparlor calarken ortasina sagina soluna bi bastir bakalim hafiften ses geliyosa temassislik vardir lehim yerlerinde
teşekkürler kardeşim ..alt bass kısmında hiç titreme yok sadece tizden ses geliyo.. -
Benim ovallerin midleri calismiodu kendim hallettim mid kablosunu icerden koparip 5cm hoparlor kablosuyla midin kablosunu ana terminale bagladim 10 numara oldu sende bi dene iistersen belki olur
hocam bende geöen ay bu hoparlörden aldım bu sorunu yaşadım nasıl bi çözüm buldunuz siz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X