yeniden başladı canlı yayın < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 9 Aralık 2020; 21:59:5 > |
SPACE-X 3. Test Çok Yakında (17. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
SPACE-X 3. Test Çok Yakında
(En Son Oy Tarihi: 5.1.2025)
-
-
Adamları kutlamak lazım.
Ne animasyon yapmışlarki herkes inanmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu sefer olacakmı
-
son yarım saat kaldı büyük bir patlama bekliyorum ben
ya da bir cisim yaklaşıyor
-
ya ben mars ve aya gidecek ilk gurubun öleceğini düşünüyorum
marsa gidenler açlıkdan aya gidecek olanlar meteor çarpmasından
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 9 Aralık 2020; 23:34:12 > -
20dk sonra kalkıyor tam 12de
Millet chill mil birşeyler diyor ama kalkış izlenir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dinocan Gökçek -- 9 Aralık 2020; 23:42:55 >
son aşama büyük patlamayı izlemek isteyenler
-
-
sayaç gene durdu
-
1 saat 15 dakika ertelendi la kalkış yapacağınız işin
sayaç tekrar sayıyor son 4 dakika
-
düştü havaya uçtu
-
süperdi yav motorun gücü yetmedi geç çalıştı sadece 2 motor aktive oldu takladan sonra
-
bence ilk test için gayet başarılı bir uçuştu, kalkış, kontrollü düşüş ve bel taklası herşey istendiği gibi gitti iniş hariç.
SN12 den sonra bu roket hazır olur.
-
-
hepsi başarılıydı ama sonda 3. motor sustu inerken onun yüzünden oldu galiba yoksa başarılı inecekti yükü kaldıramadı 2 motor
-
aynen inişte 3. motor hiç çalışmadı zaten. Sonra 2. motorda sustu. en son 1. motorda yeşil yeşil yanmaya başladı. ve buum
-
Faaliyetlerini Yeni Zelanda'da yürüten ABD'li roket üreticisi ve fırlatma hizmetleri sağlayıcısı Rocket Lab'ın Elektron roketiyle yapacağı uydu fırlatışı, 14 Aralık'ta gerçekleşecek Güneş tutulması nedeniyle bir gün ertelendi.
https://www.cnnturk.com/dunya/gozler-cevrilmisti-gunler-kala-ertelendi?page=1
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X