|
SPACE-X 3. Test Çok Yakında (31. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
SPACE-X 3. Test Çok Yakında
(En Son Oy Tarihi: 5.1.2025)
-
-
-
-
Düşecek mi arkadaşlar kafamıza ne diyorsunuz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ŞokBıçaklıZedDüşecek mi arkadaşlar kafamıza ne diyorsunuz.
denize düşecek büyük ihtimal ya da avrupaya
-
ben balkondan elde telefonla bakıyorum kayıttayım yapabilirsem
-
ABD Pentagon,roketin Türkmenistan'da çorak arazilerin olduğu bir bölgeye düşme ihtimalinin çok yüksek olduğunu açıkladı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06Edenize düşecek büyük ihtimal ya da avrupaya
Alıntıları GösterHocam peki ülkelerin aldığı bir önlem var mı buna karşılık, havadan düşen cisimin ciddi zaiyat yaratabilecek potansiyeli var mı ?
-
Hayırquote:
Orijinalden alıntı: ŞokBıçaklıZedHocam peki ülkelerin aldığı bir önlem var mı buna karşılık, havadan düşen cisimin ciddi zaiyat yaratabilecek potansiyeli var mı ?
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ŞokBıçaklıZedHocam peki ülkelerin aldığı bir önlem var mı buna karşılık, havadan düşen cisimin ciddi zaiyat yaratabilecek potansiyeli var mı ?
Alıntıları Gösteryanar kavrulur büyük ihtimal kaç gündür uzayda son sürat dolaşıyor iyice hız kazanmıştır o hıza ısıya sürtünmeye hiç bir metal dayanamaz ama bilinmez ne olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 9 Mayıs 2021; 3:57:30 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06Eyanar kavrulur büyük ihtimal kaç gündür uzayda son sürat dolaşıyor iyice hız kazanmıştır o hıza ısıya sürtünmeye hiç bir metal dayanamaz ama bilinmez ne olur
Alıntıları GösterHayırlısı diyelim
-
-
-
"şimdi şu lanet topu durduruyorum ve yarın hepinizi düğünüme bekliyorum"
-
aga görüntü alan var mı ben en sonki tr'den geçişine uyanabildim onda da istanbula çok uzaktı. Zoomlu lensle bekliyordum ya keşke gelseydi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Redmi K20 Proaga görüntü alan var mı ben en sonki tr'den geçişine uyanabildim onda da istanbula çok uzaktı. Zoomlu lensle bekliyordum ya keşke gelseydi.
-
Bu düsen roket parçası fırlatma için kullanılan gövde mi sadece? Yoksa çin in kurmak istediği istasyonun bu roketle gönderdiği ana gövdesi de beraber mi düştü?
Bileniniz var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
itici roket yanlış değilse kontrolden çıkmış
-
Her şey allahtandır ,biz ne biliriz tam nereye düşer, Allah bilir kardeşim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X