Şimdi Ara

JAMO S426 HSC3 5.0 SİNEMA SİSTEMİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
3
Favori
2.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Elinizdeki setin 4 katına çıkmış fiyat. )))
    Yorumlar haliyle hep iyi tabi ama o seviyeye çıktıktan sonra mesele sizin zevkinize kalıyor, dinleyip sizin karar vermeniz lazım.
    Ancak genel olarak recording-mastering forumlarında hep bahsedilen şey elinizde 3300 dolar olsa 300 dolarlık hoparlör alıp 3000 doları akustik iyileştirmeye harcamak doğrusudur deniyor. Sizin kullanım amacınız farklı ama o kadar para verip de hoparlör aldıktan sonra akustik iyileştirme de bence şart.
  • hashus000 H kullanıcısına yanıt
    İllaki öyle ama sizinde bahsettiğiniz gibi sistemin kendisinden daha pahalıya geliyor o iş. Birde oturma odasına ne yapılabilirki? Sadece köşelere basstrap koysam hanım beni eve almaz :) sese etkisi kadar dekoratif te olsalar ne olurdu sanki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Oturma odasında yapılabilecek pek birşey yok maalesef. Ayrı bir odayı iyileştirebilirsiniz ancak. Oturma odasını düzeltmek için evi yapmadan önce odayı ona göre tasarlamakla başlamak lazım, bir de büyük olmak zorunda.
    Anechoic chamber beklemiyorum ama bizde çoğu 5 yıldızlı lüks otellerin konferans salonlarında bile duvarları dünya paralar verip lambiri kaplıyorlar, sonuçta berbat bir yankılanma oluyor. Onun 1/4 fiyatına sünger kaplasalar mükemmele yakın bir ses elde edilir.
    Bir de aralarında ne kadar ses farkı var hiç bilmiyorum ama Heco Victa 701 Amazon'da 130 euroya satılıyor, yine ayar oldum.
  • hashus000 H kullanıcısına yanıt
    :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• jamo
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.