Şimdi Ara

jamo s506 hcs3 hoparlörlerime avr arıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir sistem kuruyorum arkadaşlar jamo s506 hcs3 hoparlör aldım ve şimdi sıra AVR seçiminde bu konuda acemiyim ve yardımlarınızı bekliyorum... Neye dikkat etmeliyim, nasıl bir receiver seçmeliyim bilemiyorum. Temiz 2. el bir cihazda olabilir. 1000 TL civarında bir bütçem var. Ayrıca nereden alabilirim oda benim için bir soru işareti...

• bence güzel bir hop.takımı,şimdiden güle güle kullan.jamo nun giriş seviyesi sayılan ama bana göre boyundan büyük işler yaptığına
    inandığım bir hop. takımı.yamaha rx-v565 ve 665 ile son derece performanslı süreceğine inanıyorum.bunların haricinde denon 1610
    yada 1910 ilede sürebilirsin.jamo lar genelde çok amfi seçmeyen hop. oldukları için farklı avr lere bakabilirsin.ben yamaha,onkyo
    ve hk ile dinledim,hepsinde benzer performansı gösterdi.istersen alabileceğin yerleri sana pm ile söylerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyvox -- 15 Aralık 2009; 22:46:51 >
  • bu arada avr seçimini yaparken özellikle artık avr lerde olmasının zorunluluk olduğunu düşündüğüm yeni nesil ses formatlarını
    desteklemesi,hdmi giriş çıkış sayısı dikkat etmen gereken hususlar.böyle bir seçimle avr ni uzun zaman problemsiz kullanabilirsin.
    bir blu-ray player alarakta hem hd görüntü hemde hd sesten ödün vermeden film ve müzik izleyip dinleyebilirsin
    ileride sisteme bir sub takviyesi yapmanıda naçizane tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyvox -- 15 Aralık 2009; 22:54:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Denon PMA720 vs Yamaha As500
    11 yıl önce açıldı
    HKTS11+AVR255 veya AVR355
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.