Şimdi Ara

jaopkoda evlilik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• biloz bunuda oynamıştır bunda yawsssssss
  • buda orc
    quote:

Orjinalden alıntı: super gunes

alın ınsanı bu

• peki 1-bunlar hala evlimi
    2-çocuklerı varmı
    3-lvları kaç
    4-bunlar bi çelişkimidir????????????????????????????????????????????????????????????????????

• bunlarda foto montajj var veya olmaya bilir fotorağfa baktım tam böyle knight havası var giysilerde gelinin gelinliği de taş var bööyle knightaki gibi bi görintü patlatığımız havai fişejklerden varr yani merak ediom anlamadım bende başta saçmaydı aslındaaaaa

• böle montaj ilkdefa görüom
  • olabilir baba sende adamla r gerçek gibi yapıyo teknolijide yapmaaaaaa
  • doğru [simage][/simage]
  • olsadane işe yarıcakki
    evlilik olsun simse mi dödirceklr oyunu kardeşim sonra duş yapma olur sonra herkese ve veririler evin görevi olur
  • eğer boyle bişi varsa bu oyunun tamamen suyunun cıkmış olduğunu gösterir ama bana photoshop gibi geldi neyse
  • bencede fotoshop ama kim yaptıysa ii yapmış
  • eğer boyle bi şey warsa ben hemen erkek bi char acıyom :P
    ayrıca kullanılan bi transformation scroll war ama onu kullanarak boyle giyinmiş olabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_caan -- 11 Ocak 2006 13:56:03 >
  • ewt ewt evlilik gelio ev satış larında da bi patlama var mesela ben aldım evi şimdiiden kızıda kaçırdım beklioz ailecek gelecek yeni patchi ...
    hele bi gelsin hemen sokcam priest ı eve benim mage le güzel olcak evde deve cüce oynıycaz
    ""karusum""
    bu arada evin loc ise şu "location:1545,926" ev roan kampın yakınında ha bide kallugaya da yakın evin loc u verdim ki şimdiden aile ziyareti yaparız die dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: lıhgt_mage

saçmalık işte olurmu hiç (bide kısır çıkarsak olmaz kiiiii)

koptum lan... hemen human oliyim orclar yakışılı deil 62 lwl warrior ama yüzüne kimse bakmaz...zenginim die severler beni
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaGa

quote:

Orjinalden alıntı: lıhgt_mage

saçmalık işte olurmu hiç (bide kısır çıkarsak olmaz kiiiii)

koptum lan... hemen human oliyim orclar yakışılı deil 62 lwl warrior ama yüzüne kimse bakmaz...zenginim die severler beni

zenginler ebakılarsa bana kimse bakamzki

• ozmn gmler tanrı oluo dimi
  • ee sonra kandavaları felan sonra humanlan orc evlenirse nolur???
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.