gecen bi adam vardı tum moradon toplanmıs adamın lvl ini saymaya calısıolardı sayamıyolardı o kadar yani...
quote:
Orjinalden alıntı: mertalp
gecen bi adam vardı tum moradon toplanmıs adamın lvl ini saymaya calısıolardı sayamıyolardı o kadar yani...
quote:
ben lwl 90 war die biliorum ama......
quote:
Ohooooh o eskide kaldı japkoda 86 lık adamlar dolaşıo artık
Ulan amma salladınız yok 90 yok 86 lan 80+ diye bişi yok siz ne sayıklıuonuz bee
ama 80 lik adam war!
Malezyada gerçekten 80 levellik bi adam gördüm ama bu adam kesinlikle 80 level değil baksanıza stat pointlerine sizce 80 level bi charın stat pointleri daha fazla olmazmı üstelik üzerinde chitin var shell olması lazım bence tamam chitin +9 olabilir ama 80 levellik bi adamda +9 shell daha normal değilmi sizcede
allahım ya o resim çıkalı aylar olo adam hala gelmiş ne dio olm boş yere topic açmayın
bu resim fake bence çünkü lvl 80 olucaksınız ve chitin shell giymiyceksiniz hangi mantık alıyo bunu
quote:
Orjinalden alıntı: cidik
bu resim fake bence çünkü lvl 80 olucaksınız ve chitin shell giymiyceksiniz hangi mantık alıyo bunu
AHH AHH BİR GÜN BEDNE 80 OLUCAM..OLAMASSAM PHOTOSHOPTA OLUCAM
O ADAM 81 OLDU VE HEK LENDİ CANIM HATTA ŞİFREYİDE BEN BİLİYORUM!! LEWEL SEN KAÇSIN 53 LEWEL DEYİL OYUNDA GÖRDÜM ARENADA BEN 38 LİK BIÇAKÇIYIM 3 KOYUŞTA ALDIM ODA ADAM KENDİNE CAN ŞİŞESİ BASIYO HEALLIYO BUFF ÇU BUFF BASIYO AMA 3 KOYUŞTA ALDIM CANA BASMASA 2 KOYUŞLUK İŞİ VAR Orjinalden alıntı: kuko
bu resim fotoshop değildir!şuan japkoda 82 lwl lık adamlar dolaşıyo! Ve ayrıca gökhan(7thsense) bakıyorum bi günde ortalığı karıştırdan seni geçen gün tek koyuşta aldım bunu unutma!emre bile senden daha güçlü! onbaşda olmuşsun bu arada