Mesela..WİNNİNG ELEVEN PRO EVO. SOCCER 2007 PS2,PS3 NTSC bu oyun sadece amerikan ps3 lerdemi calisyor? Japon yada sinagpur versiyonunda çalışmaz mi?
yani diğer bi deyişle NTSC U ps2 oyunlari tum ntsc ps3 lerde calsir mi? yoksa sadece amerikan ps3 lerde mi calsir?
sanırım öyle dostum..ps2 oyunları,bölgesine göre çalışıyor
Anladim benim ps3 japon demekki futbol oynamak baska bir bahara kaldi benim icin şimdilik.
quote:
Orjinalden alıntı: senior63
Arkadaslar forumda bulamadim....
Mesela..WİNNİNG ELEVEN PRO EVO. SOCCER 2007 PS2,PS3 NTSC bu oyun sadece amerikan ps3 lerdemi calisyor? Japon yada sinagpur versiyonunda çalışmaz mi?
yani diğer bi deyişle NTSC U ps2 oyunlari tum ntsc ps3 lerde calsir mi? yoksa sadece amerikan ps3 lerde mi calsir?
Merhaba,
Cihazım NTSC-U, oyunumda WİNNİNG ELEVEN PRO EVO. SOCCER 2007 NTSC-U, çalıştıracağı için özellikle e-baydan, amerikadan aldım. Forumda da açtığım başlığı görebilirsin, dün online dahi oynadım.
bende bu konuyu araştırdım biraz. futbol oyunu var we 10 olarak , fakat oyunlra japonca . playasıadan alabilirsin.ingilizce olsaydı sırf online oynamak için alirdım ama oyun malesef japonca
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme