az önce koreli kız arkadaşıma korece öğret dedim.Çok zor falan dedi.yok yok sen devam et dedim tamam kendin bilirsin dedi ve harbiden aşırı zormuş.Mal gibi kaldım tamam yeter dedim sonunda : thank you = gam sa ham mi da. hi=an nyeong ha sye yoo? bye=jal ga go=gaja me=na country=nara ilove you=sa rany he
banada bi koreli kız korece cok kolay demişdi.
onlarda yaşlılara ve genclere selam verirken farklı veriyosun.
Livemocha.com diye bir site vardı heralde gir bir bak
Bende konyada arıyorum
one piece(anime) izle türkce alt yazili 450 bölüm sonra capon olarak çıkarsın :D
Kurs yoksa kanji öğrenmen nerdeyse imkansız ama pratik olsun diye yine de alfabeyi ezberlemeye başlayabilirsin internette var.Ayrıyetten D&R'da konuşma klavuzu var 15 Dakikada Japonca diye onu alabilirsin yazamazsın ama evin yolunu soracak kadar öğrenirsin bir de animeye başlayıp fanatik hayranı olursan yavaş yavaş anime izleyerekten öğrenebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Vasto Lorde
quote:
Orijinalden alıntı: murat.ksd
quote:
Orijinalden alıntı: akktwell
quote:
quote:
quote:
Konniçiva. vataşi va vasto rorde des. yoroşkune. gozaymas. so da na. naruto. uzumaki. sasuke. sakura
kisama
teme baka
du aho
kintama
yarro tasukete orihime,yoruichi,rukia,hinata,nami-san and robbbin-cwaaaan
yeter la tamam benim kelime dağarcığımın sonuna geldik
Watashi wa watashi wa watashi wa candy
quote:
Orijinalden alıntı: el_morad
Kurs yoksa kanji öğrenmen nerdeyse imkansız ama pratik olsun diye yine de alfabeyi ezberlemeye başlayabilirsin internette var.Ayrıyetten D&R'da konuşma klavuzu var 15 Dakikada Japonca diye onu alabilirsin yazamazsın ama evin yolunu soracak kadar öğrenirsin bir de animeye başlayıp fanatik hayranı olursan yavaş yavaş anime izleyerekten öğrenebilirsin.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: murat.ksd
quote:
quote:
quote:
quote:
Konniçiva. vataşi va vasto rorde des. yoroşkune. gozaymas. so da na. naruto. uzumaki. sasuke. sakura
kisama
teme baka
du aho
kintama
yarro tasukete orihime,yoruichi,rukia,hinata,nami-san and robbbin-cwaaaan
yeter la tamam benim kelime dağarcığımın sonuna geldik
Watashi wa watashi wa watashi wa candy
Animec,ler nasıl belli oluyor
öğrenince nolcak japonyaya gitmek istiyceksin bi dünya para. ablam 6 7milyarımızı yedi o giderken ne hayallerim vardı teknoloji anlamında bura kadar pahalı maşallah
quote: