Bildirim
Japonun Ağzına Taş Sıkıştı (Videolu)
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
En kral korku filminde bile bu kadar gerilmemiştim teşekkürler -
Aynısı benim japonumun başına gelmişti.Hayvana neden eziyet çektiriyorsunuz?Hayvanı elinize alıp, bir kürdan yardımı ile taşı oynatamadınız mı? -
Üst damağına sıkışınca hayvanın ağzını parçalarız diye elleyemedik. Doğal haline bıraktık oda ya yuttu yada fırlattı orasını bilmiyoruz... -
quote:
Orijinalden alıntı: Pick&Roll
En kral korku filminde bile bu kadar gerilmemiştim teşekkürler
-
Karakol mu orası. -
quote:
Orijinalden alıntı: -Pisagor-
Karakol mu orası.
Tren istasyonu -
Ne hayallere gelmiştim oysa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseaz -- 18 Nisan 2013; 16:33:47 > -
Japon'u insan zannettim. Diyorum taş nasıl sıkışır insanın ağzına -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ambarad
Japon'u insan zannettim. Diyorum taş nasıl sıkışır insanın ağzına
+1 -
Döt kadar akvaryumun içinde kaç balık var öyle -
Akvaryum 100cm x 30cm x 50cm ebatları civarında, tahminen 10 12 balık olması lazım... -
aybi olay benim de basima geldi.
hemen bir cimbiz ile tasi cikardim.
sonra akvaryumdaki taslarin hepsini attim sindi sorunsuz... -
videoyu izlerken huylandım, o taşı tüküresim dışarı hupphlayasım geldi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X