Şimdi Ara

Japonya'dan Ne Alınır? 25+ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
14.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bizimkinin tuş bölümü az bişey değişik ama geri kalan kısım aynı tamamen. Japonlar bu işi cidden iyi biliyo. Amerikan malları vs. bu kadar sağlam değil.
  • iphone 4, ps3 yada wii alınabilir
  • Ben olsam, şu apad midir nedir, ipad benzeri dokunmatik cihazlardan alırdım, satacağımı da düşünürsem birkaç tane
  • 97 model honda titan var kaç senelik motor arza yapmışlıyı yok bir keresinde kaza yapmıştım bastım marşa çalıstı olay yerınden fırar yapmıstım yanı yolda bırakmıyor japon malları
  • Anime karakter figürleri , hatıra için haftalık mangalardan biri (Naruto , Bleach , One Piece) , Cosplay giysisi olabilir ama o çok pis pahalıya patlar.Naruto alın koruyucusu olabilir çok ucuz onlar alacaksan konoha al (TIKLA) Benden bu kadar 25+ değilim ama anime izlediğim için bir öneride bulunayım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plunder

Anime karakter figürleri , hatıra için haftalık mangalardan biri (Naruto , Bleach , One Piece) , Cosplay giysisi olabilir ama o çok pis pahalıya patlar.Naruto alın koruyucusu olabilir çok ucuz onlar alacaksan konoha al (TIKLA) Benden bu kadar 25+ değilim ama anime izlediğim için bir öneride bulunayım dedim.

Son mesajı oldu sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: NER0

quote:

Anime karakter figürleri , hatıra için haftalık mangalardan biri (Naruto , Bleach , One Piece) , Cosplay giysisi olabilir ama o çok pis pahalıya patlar.Naruto alın koruyucusu olabilir çok ucuz onlar alacaksan konoha al (TIKLA) Benden bu kadar 25+ değilim ama anime izlediğim için bir öneride bulunayım dedim.

Son mesajı oldu sanırım
    Bu sefer güldürmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Quezé

quote:

Orijinalden alıntı: NER0

quote:

Son mesajı oldu sanırım
    Bu sefer güldürmedi

Son şakamı yaptım

• quote:

adam çok anime izlio beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: Regeditx7

Tabiki Japon bi karı alınır

Bunu yazmak için girmiştim ne istersen al
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.