Şimdi Ara

Japonyada Hayat Kurmak ile ilgili Olan Herşeyi anlatıyorum [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
56
Favori
30.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BlueExorcist

quote:

Orijinalden alıntı: farkli acidan bakan

Sağolun hocam Moskovadan sonra hedef Tokyo galiba

hayırlısı usta moskovaya selamımı ilet memleket özlemi doğdu

merhabalar, yaşıyorsanız hocam bir kaç sorum olacak. Nisanda japonyaya gitmeyi planlıyorum da temelli.
  • Japonya da bir fizyoterapistin çalışma imkanı nasıl olur. orda fazlası ile yaşlı insan var. çoğu fizik tedaviye filan gdiyordur. bilginiz veya öğrenme imkanınız varsa paylaşabilirmisiniz.
  • Sıfırdan nasıl başlayabiliriz ki orada? İşi buradan ayarlayıp gidebilir miyiz? Bence fazla ümitlenmemek lazım.
  • sayın mavi şeytan (blue exorcist) adlı donanım haber forum kullanıcısı arkadaşım/kardeşim ben şu an lise son okumaktayım birde amerikan kültür kursundan uluslararası ingilizce öğretmenliği belgesi almak için ingilizce öğrenmekteyim şu an web tasarım bölümü okuyorum ve okuduğum bölümün birincisiyim. Ders çalışmak benim için hayat kaynağı, bu yüzden japonya yarı monarşik demokratik ulusal devletinde okumak ve orada okurken ingilizce öğretmenliği yapıp japon vatandaşı olmak istiyorum yazdıklarınızı okudum. Benim asıl merak ettiğim konu ise ben çok varlıklı bir ailenin çocuğu değilim oraya eğitim için gidip bir daha geri gelmemeyi düşünüyorum, oraya gitmek için cebimde minimum ne kadar olması gerekiyor bir de öğretmenlik yapma gibi bir durumum olabilir mi? yardımcı olursan sevinirim ismim Yunus eğer yardım edebileceğini veya fikir verebileceğini düşünüyorsan +90 534 516 37 77 numaralı telefonu arayabilir/mesaj atabilir misiniz? Bu arada konuya çok geç geldiğim için özür mağaradan daha yeni çıktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugr12 -- 19 Ağustos 2018; 21:11:57 >

• vizesiz japonyaya girip

orda rastgele bir işyeri açsam mesela elektrikçi dükkanı açsam

oranın üzerinden oturum belgesi alıp 5 yıl sonra pasaport alabilir miyim?

ben elektrikçi dükkanı açmaya geldim dediğimde direkt buyur vizen derler mi? bu arada ben elektrikçiyim.

para ayarlarım 500-600-700bin dolar herneyse işte.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.