Şimdi Ara

japonyadaki s.e ler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Teknode

quote:

Orjinalden alıntı: pariss

Bi kerede bişey TR için özel olarak yapılsa yurt dışına gitmese!

Yabancı firma çalışanları arasında Tük mühendislerin oranı artmaya başlarsa sadece bize özel ürünleri de raflarda görmeye başlayabiliriz sanırım...
  • so950ics ben bu tele hasta kaldım
  • olsun o kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: warrior sako

bizimkiler kacak olarak getirdi diyelim bu seferde kayitli olmadigi icin calismiyacak en iyisi beklemek

Kaçak getirip kayıt ettirseniz bile bu telefonlar burda çalışmaz.Japonyanın gsm sistemi farklı diye biliyorum.
  • bu telefonlar sadece japonya ya özel DoComto şebekesini kullanıyor ve japonya haricinde hiç ama hiç ülkede çalışmaz,bazı akıllı telefoncularda ''ya ne var sanki biz onu burada açtırırız'' diyorlar.. eğer bu telefonu gsm de çalıştıracak adam varsa ben ona servetimi bağışlarım. Japonların sadece tlf değil bir çok cihazları kendine özel. Ben geçen sana oradan arkadaşın çocuğuna uzaktan kumandalı oyuncak jeep getirtmiştim fakat şarj cihazının fişi buradaki fişlere olmadı yani çok farklı bişeydi,bir defada arkadaşa oradan oto teyp getirdim ama tr de radyosu çalışmadı buranın FM bandı 87,5 ile 108.0 arasında iken japonyada FM bandı 65,2 ile 87,5 arasında olduğu için. Kısacası arkadaşlar japonların bir çok şeyi kendine özeldir sırf kendilerine yapılan cihazlar başka ülkelerde kullanılmaması için çok farkı şeyler yapıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.