JAVA BOLUMU ACILMASINI ISTIYORUM JAVACILAR SESINIZI DUYALIM ARKADASLAR JAVA BILENLERIN FORUMDA YER ACILMASADA BURADA TOPLANMASI MUMKUNMU
Bende visual basic için bir bölüm açılmasını istiyorum o zaman
Yazılım geliştirme de java ile ilgili istediğin şeyi konuşabilirsin..
Arkadaşım bunu bize değil mod'lara söyle.Bizim yapabileceğimiz birşey yok.Ne kadar açılsın desekte karar onların.
Ayrıca her istediğimiz bölümü açamazlar.Her yeni bölüm foruma biraz daha yük bindiriyor.Zaten son günlerde sorunlar var.Bence açmazlar.Ayrıca yeni bölüme yeni mod lazım.Bunlar hep sorun.
ne kadarda Javacı varmışkaç saatlik konu
HAKLISINIZ TAMAM FORUMDA BU EKSİKLİGİ GİDERMEK MALİYETLI BIR ISLEM DOGRU AMA EN AZINDAN BARİ BURDA BISILER YAPALIM ARKADASLAR DESTEK BEKLIYORUM
dostum kusura bakma ama java süper taşınabilirlik yanında inanılmaz bir işlem yavaşlığı ile birlikte geliyor ve buda ne yazıkki gelişiminini kısıtlıyor günümüzde her işlemde daha fazla verimlilik ve hız konusunda ihtiyaç artarken java yanlış yola sapmış durumda. örnek olarak nod32 yi vereblirim. düşük seviyeli programlama dili kullanılarak yazılan bu antivirüs makinenizi hiç kasmıyor ve tarama süresi çok kısa. nedenmi düşük seviyeli bir programlama dili kullanılmış olması ha sen dicen javada düşük seviyeli bir dil . küllien yalan :P
evt ya java kasıyor.
haklısın aslında ama suan herkes c# yonelmisken bizler biraz biraz javaya yonelmemiz bu konuda projelerle gelismemiz yazilima yeni giren arkadaslar icin tahminim ii yonde olacaktir...javanin yavasligina gelince cok haklisin ama daha cok parca programlama konusunda platform bagımsız oldugundan tercih ediyorum ben
ben java kasıcağıma VB kasarım daha iyi. anladık daha güçlü ama o kadar deforme edildi ki eski C nin gücü yok pointerler yok bilmemne yok. kırkyıllık function oldu class bu c nin ruhuna aykırı :P
+1000000 haklisin hocam sen dolmussun sun firmasina olan bir kasitmi bu :P
peki bir sorum olacak arkadaslar c# ile java arasinda pek fark olmadigi soyleniyor.saglamlik ve ayrimlari hakkinda kisa bilgi verebilirmisiniz
c# hiç kullanmadım ama ben onuda sevmiyorum. ben assambly ciyim kardeşim gerçi kasmıyo değil ama olsun canım ciğerimdir kendisi java== c++ ın mutasyon geçirmiş halidir. c#== Javanın mutasyon geçirmiş halidir.
quote:
Orjinalden alıntı: snipetr41
c# hiç kullanmadım ama ben onuda sevmiyorum. ben assambly ciyim kardeşim gerçi kasmıyo değil ama olsun canım ciğerimdir kendisi java== c++ ın mutasyon geçirmiş halidir. c#== Javanın mutasyon geçirmiş halidir.
süper tespit.
quote:
Orjinalden alıntı: feat
quote:
Orjinalden alıntı: snipetr41
süper tespit.
bencede super tespit ama ben biraz ayrinti beklemistim bilmediginden haklısın snipetr41 kardes peki assmbly e nerden baslamalı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme