Merhaba,arkadaşlar java'da bir dosyayı (resmi) kopyalayıp başka bir yere yapıştırmak istiyorum.Şöyle bir kod yazdım : JFileChooser resimsecme = new JFileChooser(); resimsecme.showOpenDialog(resimsecme); File f = resimsecme.getSelectedFile(); String tampath = f.getAbsolutePath(); System.out.println(tampath);Ama bundan sonrası ne olmalı bilmiyorum. İnternetten bir kaç örnek buldum denedim. Ama resmi tam olarak aktaramadım.Bunu nasıl yapabilirim?Yardımınıza ihtiyacım var.
Merhaba arkadaşlar, şöyle bir kod yazdım bunun için : JFileChooser resimsecme = new JFileChooser(); resimsecme.showOpenDialog(resimsecme); File f = resimsecme.getSelectedFile(); String resimadi = resimsecme.getName(); String tampath = f.getAbsolutePath(); String adres = "D:\\mesajresim\\" + resimadi; System.out.println(tampath); try { copyFileUsingStream(tampath, adres); } catch (IOException e1) { // TODO Auto-generated catch block e1.printStackTrace(); } Sonra bakıyorum dosya yüklenmiş ama şu şekilde : Resim programı ile açınca resim gözüküyor. Ama adı null ben seçilen resimin adını almasını istiyordum ve formatıda yok tek dosya diyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımınıza ihtiyacım var.