Şimdi Ara

Java Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene kütahya bilgisayar mühendisliğini kazandım. Az birac c bilgim var. Fakat üninin sayfasına bakınca java ile başladıklarını okudum. İlk başta %100 oop bir dil öğretmeleri sıkıntı yaratmaz mı ? C üzerine çalışıyordum şimdi onu yarıda kesip java mı öğrenmeye başlayayım ?

• Sıkıntı falan yaratmaz. Zaten iki döneme yayarlar onu. İlk dönem max metodlara kadar gelirsiniz. İkinci dönem oop öğretirler. Diğer durumlarda da zaten ilk dönem C ikinci dönem C++ öğretiyorlar. C yi yarıda kesmene gerek yok devam et. Zaten aaa bu java ile c ne kadar da benziyor diyeceksin tabi syntax olarak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Java, C'ye aşırı derecede benzer. C'den Java'ya geçişte hiç sıkıntı yaşamazsın. Ayrıca object oriented programlama zaten eninde sonunda öğreneceksin. Kaçış yok. Korkmana gerek yok. Gözünde büyütme o kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkür ederim ben c'ye devam edeyim javaya şöyle bir bakayım o zaman
  • https://tr.wiki2.org/wiki/Java_(programlama_dili)

da bakarsanız Java C++'ın modernleştirilmiş halidir. Fakat Java programlama dili olmaktan cok JVM platformu olarak önemli. JVM dilleri grubu olan Scala, Groovy, Clojure, Kotlin, Java'dan daha gelişmiş ve JVM üzerinde çalışıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.