Şimdi Ara

Java KULÜBÜ VE BÖLÜMÜN İLK MESAJI [ İMZA İÇERİDE] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
19
Favori
10.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kemâncı

quote:

Orijinalden alıntı: The Rolling Stones

quote:

Up.
    Hangi IDE'yi önerirsiniz ? Sırf eclipse'yi run'a tıkladığın anda javaw.exe ile çalıştırdığı için kullanıyorum.NetBeans mı yoksa Eclipsemi ?

intellij

sağolun hocam deneyeceğim

ultimate indir lisans key atayım sana. diğeri kısıtlı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Up.
    Hangi IDE'yi önerirsiniz ? Sırf eclipse'yi run'a tıkladığın anda javaw.exe ile çalıştırdığı için kullanıyorum.NetBeans mı yoksa Eclipsemi ?

intellij

sağolun hocam deneyeceğim

ultimate indir lisans key atayım sana. diğeri kısıtlı.

Çok sağolun hocam çok iyi olur Hemen indiriyorum

• Arkadaşlar ben java application restart yapmak istiyorum. Bunu nasıl gerçekleştirim?

c# daki application.restart() gibi
  • KDevelopa mı benziyor bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lotus Expeditor

KDevelopa mı benziyor bu?

onu hiç kullanmadım bilemeyeceğim. Ama Jetbrains firmasının ideleri meşhurdur(pycharm,rubymine,phpstorm vs gibi). Şu ana kadar kullandığım en iyi java idesi diyebilirim.
  • Eclipse kitabı aldım javaya karşı büyük ilgim var android ile başlıyorum hayırlısı diyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalniz daha guzel bi imza vardi gif seklinde, bu arada benide yazin kitabin yarisini bi gecemedim yav
  • Geliştirme ortamı olarak NetBeans mi Eclipse mi? IntelliJ mi?
  • Arkadaşlar java sertifikası alsak iş olanakları nasıl olur okuyanlara göre iş bulabilir miyiz ?
  • Professional Geek kullanıcısına yanıt
    Bence Eclipse. Ama IDE konusunda bariz farklar yok Java icin.

• genel olarak yazılım geliştirme üzerine bir kulüp var mı? veya C#, veritabanı, android ios gibi kulüpler?
  • kitap önerisi var mı başlangıç için?
  • Selamlar, konu eski ama bir soru sormak istiyorum. Java ve oracle eğitimi almak istiyorum kurs tavsiyesi olan varmı?http://www.bilginc.com/ firmasını herkes tavsiye etmiş , bu firmadan eğitim alan varmı, tavsiye edermi?
  • Konuyu hortlatalım yahu javaya ilgi mi azalmış ne .

Arkadaşlar ya da abilerim. 14 yaşında yazılımlara ve programlamaya merak saldım. Java ve aynı zaman da pyhton ogrenmeye calisiyorum. Java icin youtube dan ve kim korkar java isimli kitaptan calisiyorum. Daha yolun basindayim , tavsiyelerinizi beklerim

• 1) Ingilizce ogren.
    2) Belli bir seviyeden sonra aklina basit bir uygulama getir onu yap (ornegin ATM, poker oyunu vs gibi), ister konsolda yap, ister GUI ile yap ister webde yap istersende android app olarak yap farketmez. En kolayi konsol tabi.
    3) Bi kac alistirmadan sonra, biraz daha zorlastir hedefi misal tic tac toe oyunu yap fakat bu sefer oyunu bilgisayarla turn based olarak oyna.
    4) Biraz daha zorlastir ve bu sefer MVC frameworku ile birseyler yap, misal web tabanli chat/twitter tarzi birsey yap ama bolgesel olsun. Yani misal bir kisi baglandigi yerden sadece 100 km captaki insanlarla konusabilsin. Bunun tabi bolgeselligini kendin yazamayacagin icin disardan API kullanman gerekicek Google Maps API gibi. Mumkunse bu API lari kutuphane yardimi olmadan direkt HTTP baglanarak ve XML/JSON u kendin parselayarak yap.
    5) Altinda artik bir portfolyo var, is hayatina neredeyse hazirsin. Bunun ustune bide internetten onemli bilgisayar bilimleri dersleri al (discrete matematik, algoritmalar, veri yapilari, object oriented programming ve fonksiyonel programlama dersleri yeterli)
    6) Kim tutar seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThisisaNightmare -- 24 Eylül 2015; 1:42:01 >

• http://kodcudayi.blogspot.com.tr/
    Basit java kodlari paylasiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar java öğrenmek için kitap önerebilir misiniz? İyi bir şekilde öğretecek.
  • Head First Java, Amazon'da yorumlara bakarak aldım ve sıfırdan orta düzeye kadar öğrendim. İleri düzeyde konularda bile son 20-30 sayfasına bakarak bayağı birşeyler, örneğin komut satırından JAR Library 'ler ile birlikte derleme veya JSP , Java servlet gibi web konularını öğrendim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.