SELAMLAR ARKADAŞLAR JAVA TABANLI CİHAZLARDA NAVİGASYON ÇALIŞIRMI?ÇALIŞIRSA PROGRAMLAR NELERDİR EĞER PAYLAŞIRSANIZ BİR ÇOK ARKADAŞA YARARLI OLCAĞINI DÜŞÜNÜYORUM SİEMENS SXG75'TE ÇALIŞTIRAN ARKADAŞLAR VARDI SANIRIM AMA DİĞERLERİNDE ÇALIŞIRMI BİLMİYORUM (SAMSUNG E250 VS.) İLGİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
e 250 de çalışmadı ama benim yine jawa olan 6288 imde çalıştı. Programın adını en kısa zamanda yazarım.
merakla bekliyoruz saygılar
dostum tamamen aklımdan çıkmış programın adını yazmayı unutmuşum. Lütfen kusura bakma programın adı: Nav4all güzel bir program türkçe yön tarifi, Türkçe menü, gittiğin yerleri isim vererek kayıt etme, iki mesafe arası km ve gittiğin hızla ne kadar zaman alacağı, Kaç km ile gidildiği, vs daha bir sürü özellik. İlk açılışta bluetooth gps cihazı soruyor eğer yoksa ztn işe yaramıyor. Annemde e250 var onda denedim ama tanımadı. Bence imkanın varsa telefonunu değiştir. Kolay gelsin.
quote:
Orjinalden alıntı: swordmaster
dostum tamamen aklımdan çıkmış programın adını yazmayı unutmuşum. Lütfen kusura bakma programın adı: Nav4all güzel bir program türkçe yön tarifi, Türkçe menü, gittiğin yerleri isim vererek kayıt etme, iki mesafe arası km ve gittiğin hızla ne kadar zaman alacağı, Kaç km ile gidildiği, vs daha bir sürü özellik. İlk açılışta bluetooth gps cihazı soruyor eğer yoksa ztn işe yaramıyor. Annemde e250 var onda denedim ama tanımadı. Bence imkanın varsa telefonunu değiştir. Kolay gelsin.
oprogramı biliyorum sanırım harita desteği yok. yani varda, gprs üzerinden anlık olarak gösteriyo sanırım haritayı ama bi dseneyelim bakalım
Ben Amaze GPS programını kullanıyordum. Haritayı dahili olarak depolamıyor, Nokia Maps gibi GPRS üzerinden alıyor. Seslendirmesi İngilizce. Çok güzel oklu yönlendirme yapıyor ve ÜCRETSİZ
Wayfinder Navigator kullanabilirsin yine J2ME üzerinde çalışan.
Outdoor uygulamaları için Wayfinder Active Yine Outdoor için Trekbuddy
Bire-bir Nokia 5300'da Java üzerinde kullandım
quote:
Orjinalden alıntı: cfiliz
Ben Amaze GPS programını kullanıyordum. Haritayı dahili olarak depolamıyor, Nokia Maps gibi GPRS üzerinden alıyor. Seslendirmesi İngilizce. Çok güzel oklu yönlendirme yapıyor ve ÜCRETSİZ
Wayfinder Navigator kullanabilirsin yine J2ME üzerinde çalışan.
Outdoor uygulamaları için Wayfinder Active Yine Outdoor için Trekbuddy