Şimdi Ara

JAVA SCRİPT İLE İLGİLİ BİR SORUM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AŞAĞIDAKİ KODLARDAKİ GİBİ 2 SORUM VE 4 ER CEVABIM VAR VE BİRDE CHECK BUTONUM.HER DOĞRU CEVAP İÇİN 50 PUAN SKOR DEĞİŞKENİME ATANACAK VE BUTONUMA BASTIĞIMDA İKİ SORUYUDA KONTROL EDİP, BANA PUANI ALERT ŞEKLİNDE VERİCEK.EPEY UĞRAŞTIM ANCAK YAPAMADIM.YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM.

<div class="col-md-4">
    <p>Which is faster?</p><br><br>
    <ul>
    <li><input class="sorular" type="radio" name="faster" value="dogru"> Airplane</li>
    <li><input class="sorular" type="radio" name="faster" value="yanlis"> Car</li>
    <li><input class="sorular" type="radio" name="faster" value="yanlis"> Cheetah</li>
    <li><input class="sorular" type="radio" name="faster" value="yanlis"> Bicycle</li>
    </ul>
    </div>

<div class="col-md-4">
    <p>Which is slower?</p><br><br>
    <ul>
    <li><input class="sorular" type="radio" name="slower" value="dogru"> Turtle</li>
    <li><input class="sorular" type="radio" name="slower" value="yanlis"> Tiger</li>
    <li><input class="sorular" type="radio" name="slower" value="yanlis"> Cat</li>
    <li><input class="sorular" type="radio" name="slower" value="yanlis"> Horse</li>
    </ul>
    </div>

<button onclick =" return !! ( checked () & check ())" id="kont" type="button" class="btn btn-default">check</button>

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.