Şimdi Ara

Java sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Chrome üzerinde çalışan bir program var. Bu programda bir onay yapma işlemi var bu onay butonuna tıkladığımızda arka planda şifre soran küçük bir pencere açılıyor bu pencere java üzerinden çalışıyor yani bilgisayarda java yüklü değilse çalışmıyor sistem. Ama son zamanlarda bu şifre sorana ekran açılmamaya başladı. Fakat bilgisaardan javayı silip tekrar kurduğumuzda sorun düzeiliyor. Ama bu çözüm kalıcı olmuyor bir süre sonra tekrar aynı sorun oluyor. Tekrar java silip kurmam gerekiyor.

Bir tavsiyeniz var mı?

• Program nedir? e-imza gibi birşey mi? işletim sistemi nedir? bu çözüm kalıcı olmuyor bir süre sonra tekrar aynı sorun oluyor derken ne kadar süre sonra? bilgisayarı bir kere mi yoksa 5-10 kere kapatıp açtıktan sonra mı, örneğin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Process arkada açık kalıyorsa, tekrar açılmayabilir. O java programında kodun sonuna process'i bitirecek kod eklenmesi ile sorun çözülebilir gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: potami964

Process arkada açık kalıyorsa, tekrar açılmayabilir. O java programında kodun sonuna process'i bitirecek kod eklenmesi ile sorun çözülebilir gibi.
    Java programı bize ait değil. Kendisi arka planda çağırıyor. küçük bir şifre penceresi açıyor. Ben bilgisayardaki java ile ilgili process leri bitiremez miyim?

Ayrıca java yı silip yükledikten sonra çalışmasının mantığı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Program nedir? e-imza gibi birşey mi? işletim sistemi nedir? bu çözüm kalıcı olmuyor bir süre sonra tekrar aynı sorun oluyor derken ne kadar süre sonra? bilgisayarı bir kere mi yoksa 5-10 kere kapatıp açtıktan sonra mı, örneğin.
    Bazen bir kere yeterli oluyor bazen kapatıp açmak yterli olmuyor java silip kurmak gerekiyor.
  • Java guvenlik ayarlarindan o sayfayi Guvenli sayfaya ekleyip dene.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JAVA - HATASI
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.