Şimdi Ara

Java Sorun Bakabilirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar javaya daha yeni başladım fakat bir sorunl karşılaştım.Belki böyle bir sorunla karsılasan vardır diye sorayım dedim.Bence kütüphanedeki dosyayı bulamıyor yada kütüphane yüklü değil.Yada sürümden kaynaklanıyor olablir ama pc 64 bit javada 64 bit neyse resimleri atayım bi bakın.Şimdiden teşekkürler.
     Java Sorun Bakabilirmisiniz?
     Java Sorun Bakabilirmisiniz? Java Sorun Bakabilirmisiniz?

NOT:Arkadaşlar JRE'yi silip tekrar yükledim sorun aynı devam ediyor.Sorun nerede yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mzkrcnt -- 1 Mayıs 2014; 10:49:31 >

• main metodunun içinde neden yazmadın ?

birde neden direk swing ile basladın merak ettim ben daha dün geçtim swing olayına 3 aydır falan javaya bakıyorum.

birde sayfanın ekranda duracağı yeri - sayfanın büyüklüğünü ve sayfa kapatılınca ne yapması gerektiği metodları falan var şuan kitap yanımda değil onları girmemiş olabilirsin. Dediğim gibi dün başladım swing e yanlış söylüyorda olabilirim.
  • BayGold kullanıcısına yanıt
    Elimdeki kaynakta aynı böyle yazıyor da.Ben daha çok yeni başladım javaya.Ozaman şuanlık Python ile devam edeyim bari.Popülerliği giderek artıyor.En azından bir dilde çok iyi olayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mzkrcnt

Elimdeki kaynakta aynı böyle yazıyor da.Ben daha çok yeni başladım javaya.Ozaman şuanlık Python ile devam edeyim bari.Popülerliği giderek artıyor.En azından bir dilde çok iyi olayım.

Kesin emin olamakla beraber, dikkat ettim JRE yuklemissiniz.
    JDK Yuklerseniz sorunun hallocagina inaniyorum.
  • Mephalay M kullanıcısına yanıt
    Saten ilk başta jdk yüklemiştim.Bilgisayarım c programfileste javanın içinde jdk ile jre 8 var.
  • seyfi84 S kullanıcısına yanıt
    M.Turhab Çobanın pdf'si.Sorun kaynaktamı yoksa bendemi.Çünkü bilgisayarım c javanın içinde jre8 ve jdk var görünüyor.Nasıl çözücez su sorunu ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.