Şimdi Ara

Javascipt ile Hazırlanmış SlideShow Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim bir problemim var bir türlü çözemedim.

http://www.htmldrive.net/items/show/1214/3D-Cube-images-Slideshow-with-HTML5

adresinde bulunan slaytı web sayfamda kullanmak istiyorum ama 4 ten fazla resmi slayta bir türlü gösteremedim.

var aImgs = [

'images/pic1.jpg',

'images/pic2.jpg',

'images/pic3.jpg',

'images/pic4.jpg'
    ]

Yukarıdaki diziye resimleri uygun yapıda giriyorum ancak pic4.jpg ten sonraki resimleri göstermiyor. Kodlarda başka yerleride değiştirmem gerekiyor.

Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim...

• javascript biliyorum ama kod ilgimi çekti inceledim biraz;

var faces = [[0,1,2,3],[1,5,6,2],[5,4,7,6],[4,0,3,7],[0,4,5,1],[3,2,6,7]]; bunu kafada çizmek lazım, o zaman elinizde bir küp olduğunu anlarsınız.

var prj = r.projection(ctx.canvas.width, ctx.canvas.height, 1000, 4); satırındaki değeri 250 gibi bri değere çekerek ne demek istediğimi daha açık anlaşılacaktır.

yani elinizde 4 duvar, bir tavan, bir zemin var... Burada tavan ve zemin kullanılamıyor. Bu durumda 4 resimden fazla yapıştıramıyorsunuz duvarlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gergozen -- 16 Mayıs 2013; 23:33:52 >
  • sanırım böyle daha açıklayıcı olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gergozen -- 16 Mayıs 2013; 22:40:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gergozen

sanırım böyle daha açıklayıcı olur...

Sanırım olayı yanlış anlattım. Evet küpte 4 yüzey kullanılabiliyor. İlk 4 resim sırayla bu yüzeylere aktarılıyor. bende istiyorumki 4.resimden sonra 5.resminde yüzeye ardından 6.resim 7.resim ... ardından 1.resime geri dönerek devam etmesini istiyorum. Bu işlem nasıl olacak yardımlarınızı bekliyorum. Sergide kullanacağımda bu slayt showu, teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartanesi37 -- 17 Mayıs 2013; 11:34:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: deneme222
    Sanırım olayı yanlış anlattım. Evet küpte 4 yüzey kullanılabiliyor. İlk 4 resim sırayla bu yüzeylere aktarılıyor. bende istiyorumki 4.resimden sonra 5.resminde yüzeye ardından 6.resim 7.resim ... ardından 1.resime geri dönerek devam etmesini istiyorum. Bu işlem nasıl olacak yardımlarınızı bekliyorum. Sergide kullanacağımda bu slayt showu, teşekkürler...

işte onun için yüszey sayısını artıracaksınız resim sayısı kadar. kare yerine pentagon, hexagon, octagon gibi.. ya da farklı güzel bir script bulacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gergozen -- 20 Mayıs 2013; 0:20:19 >
  • Biraz inceledim bende arkadaşımızın dediği gibi bir küp oluşturulmuş tavan ve zemide kullanabilirsin ama 4 ten fazla resim ekleyemezsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.