Şimdi Ara

Javaya Calisma Methodlariniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Suanda kursta JSF ogreniyorum.Fakat kendimi Core Java ve Adv Java da yeterli gormuyorum.Sizce ne tur bir yol izlemem lazim.Tavsiye edebileceginiz tutorial var mi?
    Turkce veya ingilizce olmasi farketmez.Varsa bildiginiz guzel kitaplar onlarda olabilir.Birde bu projeleri nasil yapiyorsunuz.Mesela bugun sunu yapicam diyip mi basliyorsunuz yoksa
    internetden bir proje gorup deneme amacli onu mu yapiyorsunuz?Varsa bildigniz yararli proje sitesi veya nasil yapildigini anlatan siteler paylasirsaniz sevinirim.

• k8Triton K kullanıcısına yanıt
    hiç bir zaman kitaptan bir konu üzereni çalışma. mümkünse bir tanıdığına veya sitelerden basit bir proje bul. mesela telefon tamiri yapan bir dükkan ile anlaştın bedavaya!!!. telefonun getirildiği tarih, yapılma tarihi, telim tarihi, tamir ücreti vs. vs. kullanacak kişi bunları görsün. çok basit bir şey yaz. müşteri yavaş yavaş kullansın. sonra desin ki bu benim işimi görüyor. sana yavaş yavaş şunlar olsun, bu böyle olsun demeye başlayacak. argeni canlı ortamda gerçekleştireceksin. müşterinin istediklerini yaptıkça. fiyatı yapıştır. böyle bir yol izlersen kitaplarda olmayan sorunlara çözümler üreteceksin. ve en genel mantığı kapacaksın. kitaplarda her şey öznellik üzerine. senin karşılaşacağın sorunlar ise genellik üzerine olacak. öyle bir aşamaya geleceksinki projeyi yazarken nasılda saçmalamışım diyeceksin. dil üzerine her türlü kaynak internet ortamında var zaten. bir kitap veya kurs ile kendini kısıtlama....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.