paran varsa hybrid penetration al, yoksa normal off-tank runelarıyla takıl fazla farketmiyo
Fazla farketmezse bosuna para harcamayayim ama fark olursa alicam daha cok earlydeki ozurunu giderme pesindeyim
quote:
Orijinalden alıntı: OnlyOnePerson
quote:
Orijinalden alıntı: CH0PPER
paran varsa hybrid penetration al, yoksa normal off-tank runelarıyla takıl fazla farketmiyo
Fazla farketmezse bosuna para harcamayayim ama fark olursa alicam daha cok earlydeki ozurunu giderme pesindeyim
Alıntıları Göster
Jaxta hybrid kırmızı kullanıyorum. Jax'ın damage kaynağının en büyük 3 bileşenini ele alırsak ; W - Ulti 3. vuruş ve BotRK pasifi diye ayırabiliriz. W ve ulti de magic damage vuruyor. Armor penet runelarla oynarken late game'de magic damagelerde sıkıntı yaşıyorum gibi geliyordu e malum jax'a last whisper almak da biraz abesle iştigal kaçar. Hybrid runelar biraz biraz o eksikliği kapatıyor gibi. He dünyalar kadar fark olmuyor tabikide ama late game'e doğru oluşan ufak bir avantaj var
quote:
Orijinalden alıntı: stealthmass
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: stealthmass
flat ad flat armor flat mr flat ad.
Aynisini kullaniyorum hybird penet. Runelar daha fazla verimli mi olur ?
Hocam ingilizcem iyi degil ozetlw turkce aciklayiversen ?
alabilirsin hybrid gayet iyi olur, linkte örnek olarak jax verilmiş zaten. ama ben yine de ad kullanırdım last hit rahat olsun diye.
Early game hit trade lerde daha fazla damege vurmami saglar ins flad adye gore
quote:
Orijinalden alıntı: janneninklavyesi
Hybrid Kırmızı (Mark), Armor Sarı (Seal), Mr Per Level Mavi (Glyph), Ad Büyükler (Quint)
Şuanda Rune'larım bu şekilde sadece per level mr yerine düz mr var 2 oyundur normal gamede taşıyorum biraz daha alışıyım ranked skorlarını paylaşırım
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: janneninklavyesi
Hybrid Kırmızı (Mark), Armor Sarı (Seal), Mr Per Level Mavi (Glyph), Ad Büyükler (Quint)
Şuanda Rune'larım bu şekilde sadece per level mr yerine düz mr var 2 oyundur normal gamede taşıyorum biraz daha alışıyım ranked skorlarını paylaşırım
MR Glyph'lerinin per level olması late game'e yatırım yapmak zaten pek bi' farkı yok normal ile başarılar ayrıca
Mark ve Quintessence rünlerin hibrit olacak. Hem ArPen. hem MPen. yapacaksın. Aşağı yukarı 13 ArPen. 10 MPen. oluyor. Sarılarda armor, mavilerde MR gideceksin.
Eğer çok istiyorsanız, AS rünleri de alabilirsiniz ama saldırı hızı, oyun sonlarına doğru işe yaramaz olduğu için tavsiye etmem. Sadece ormanda kasma hızınızı artırır. Gerçekten 6 olduktan sonra, saniyeler içerisinde karşıdakini eritebilirsiniz.
Jax'in tek sıkıntısı karakteri yakalayamamaktır. Hele ki Draven ve Sivir ve Ezreal gibi SGT'leri ve Morgana'nın olduğu takımı efektif şekilde geri püskürtebilmek zor. MS quint, düşünülebilir. Kötü değil, ama en iyisi de değil.
quote:
Orijinalden alıntı: KaptanKosto
Mark ve Quintessence rünlerin hibrit olacak. Hem ArPen. hem MPen. yapacaksın. Aşağı yukarı 13 ArPen. 10 MPen. oluyor. Sarılarda armor, mavilerde MR gideceksin.
Eğer çok istiyorsanız, AS rünleri de alabilirsiniz ama saldırı hızı, oyun sonlarına doğru işe yaramaz olduğu için tavsiye etmem. Sadece ormanda kasma hızınızı artırır. Gerçekten 6 olduktan sonra, saniyeler içerisinde karşıdakini eritebilirsiniz.
Jax'in tek sıkıntısı karakteri yakalayamamaktır. Hele ki Draven ve Sivir ve Ezreal gibi SGT'leri ve Morgana'nın olduğu takımı efektif şekilde geri püskürtebilmek zor. MS quint, düşünülebilir. Kötü değil, ama en iyisi de değil.
Kirmizilari hybird sari armor mavi magic resist buyukleri ad yaptim suan cok iyi oldu bence 5 oyunda 5win (normal game)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: KaptanKosto
Kirmizilari hybird sari armor mavi magic resist buyukleri ad yaptim suan cok iyi oldu bence 5 oyunda 5win (normal game)
Alıntıları Göster
Sarı ve Maviler Standart Armor ve Magic resist Rünleri Kırmızılar elinde varsa Hybrid Penet. yoksa AD Büyükler Lifesteal-MS-Hybrid Penet. ve ya AD Çok kite yediğin bi champion varsa karşıda MS rünleri iyi oluyor ve ya lane'de daha fazla tutunmak istiyorsan Lifesteal rünleri iyi oluyor yok ben 3 levelda bir burstle rakibi eriteyim diyorsan AD rünleri iyi gider.