Şimdi Ara

jaxın oyun içindeki durumu nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çöp mü? oynanabilir mi? topda mı iyi jungda mı ? ne kasıyok?

• top orta. jungle çöppppppppppppp. jungleda jax oynayan insan elosuna düşmandır.
  • Ben Bayadır görmüyorum.
  • Çok iyi değil ama çok da kötü değil. Normal durumda. Jung da hiç görmüyorum artık top daha mantıklı olabilir. Özellikle jungleda Lee Sin, Evelynn, Shy tarzı earlyis iyi şampiyonlar varken. Tabi item nerflerini unutmamak lazım.
  • canavar canavar
  • Oyun uzarsa çok tehlikeli burstleyemiyorsunda. Saniyeler içinde herkesi eritiyor.
  • Jax latede iyi lafı artık efsaneden ibaret bunu eskiden deli gibi Jax oynayan biri olarak söylüyorum. Çünkü eskiden champlarda cc ve mekanik azdı. Şimdi önüne gelen hero op ve hard ccye sahip bu yüzden Jax tflerde cclerle ve burstle eriyip gidiyor. Yani Jax late gamede iyidir lafı tamamen bir uydurmadır.
  • Oyunun çöplerinden biri. Jungle da zaten iş yapmaz, topta da onu tokatlayacak 10 tane champ ezberden sayılır. Late iyi iyi dense bile poppy yasuo vs varken latede de bir iş yapmaz.
  • Kötü. Topta Mao kai, naut, poppy var şuan. Adamların carrye ulaşana kadar 2781 tane cc yiyip oluyorsun. Jungle zaten ağır çöp. Takımında jungle jax olup kazanan görmedim.
  • Katılıyorum. Ne yazık ki bazı şampiyonların reworke ihtiyacı var Jax de late game ve 1v1 potansiyeli değişmeden rework almalı. Jax manyağı hashinshin bile söyledi Jax özellikle mid gamede 3 itemden sonra daha iyi. Late gamede full 1v1 buildi giderseniz split pushtan başka hiçbir şey yapamıyor ki bu çoğu zaman iyi değil. Tank gittiğinde ise tank şampiyonlar kadar önde tanklayamıyor ve çok yeterli hasar da çıkaramıyor özellikle hasar adc ve apclere bırakılmışken.
  • opi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurricane10

Katılıyorum. Ne yazık ki bazı şampiyonların reworke ihtiyacı var Jax de late game ve 1v1 potansiyeli değişmeden rework almalı. Jax manyağı hashinshin bile söyledi Jax özellikle mid gamede 3 itemden sonra daha iyi. Late gamede full 1v1 buildi giderseniz split pushtan başka hiçbir şey yapamıyor ki bu çoğu zaman iyi değil. Tank gittiğinde ise tank şampiyonlar kadar önde tanklayamıyor ve çok yeterli hasar da çıkaramıyor özellikle hasar adc ve apclere bırakılmışken.

Özellikle oyunda bu kadar armor pen itemi varken adcler tankları yok ediyor resmen oynanan tanklar ccleri ile ön planda tankları ile değil. Et tanklar metadan çıktı zaten.
  • jax jungle çok op karşıda cc azsa direk çekiyorum
  • Zed tek attı çöp.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.