Şimdi Ara

Jazz 3 güzel resim (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

sisleri de beyaz ışık yaptırmayı düşünüyorum da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suzitusi -- 19 Nisan 2007; 0:01:33 >
  • Rica ederiz.Akdeniz sanayi.Fakat burada reklam olur diye çekiniyoruz.Sayın yöneticilere ayıp yapmış oluruz.Fakat adımız Antalya Honda Power. Caya bekleriz.Saygıyla slm...
    Olur çok i duruyor .Ayrıca xenonların fiyatı 250 ytl den başlar.8000 10000 kelvin.
    Fikriniz olsun diye.
    http://www.teketek.com/default.asp?git=11&urunID=74441#.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalya Honda Power -- 19 Nisan 2007; 0:05:11 >
  • elinize sağlık güzel olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Antalya Honda Power

Değerli Mania volkan,aracınız için performans hava kiti mi düşünelim.Yada normal hava filtresimi.
    Ayrıca aracımızın modelini verirseniz ona göre araştırırız.Slm

Açık hava filtresi düşünüyorum.Perfonmans pek sağlayamam gibi geliyor.Tek gayem ihtişamlı ses elde etmek.İmzamda görünüyordu sanırım gözden kaçmış.Honda city aracım var. Kit daha iyidir diyorlar.
  • bagaj spoileri olsa dahada iyi olabilirdi

quote:

Biraz calıştık.Fakat içimize sindi.Beğeninize sunuyoruz.Umarız sizde beğenirsiniz.Slm...

Jazz 3 güzel resim

Jazz 3 güzel resim

Jazz 3 güzel resim

• araban cok güzel olmuş arkadasım ama bişi sorucam su jant olayı bendede cıvıc var 14 jant bılıosundur buna 16 jant alsam bi sorun olurmu acaba sendeki sanırım 16 bir sorun yasıyormusun????
  • Evt değerli ftr35
    Honda Jazz'a 16 inç daha uyuz.gun.Ancak kullanıcı 17 derse bizde 17 için çözüm üretiyoruz.
    17inç205 taban arka çamurluk içerisine içten müdahale ettik.Herhangi bir sürtme yok.Ancak deparlarda motoru yorar.Fakat 17 inç görsellikte tabii far ettiriyor.Bunun yanısıra yanak yüksekliği düşük lastik seçtik.
  • quote:

Biraz calıştık.Fakat içimize sindi.Beğeninize sunuyoruz.Umarız sizde beğenirsiniz.Slm...

Jazz 3 güzel resim

Jazz 3 güzel resim

Jazz 3 güzel resim

kardeş güzel olmuş ama sana fikir olsun diye biraz daha örnek vereyim

Jazz 3 güzel resim

Jazz 3 güzel resim

Jazz 3 güzel resim

Jazz 3 güzel resim

• Ne demişler zevkler ve renkler tartışılmaz. Arkadaşlar kim nederse desin, Antalya Honda Power'e tebrik etmek lazım, adamlar çalışmış ve yapmışlar, şekil çok güzel, abartı yok. Tuning çi arkadaşlar muhakkak soft tuningden anlıyorlar. Fotoları inceledim, marşpiyeller siyah, yakışmış. Bir Honda Civic VTİ kullanıcısı olarak tekrar tebrik ederim. Fotografları büyütüp biraz daha inceledim, tamponlar bayağı iyi ve düzgün çıkartılmış. Kendi tarzlarını çıkartımışlar. Ne diyelim, darısı imkanı olan herkesin başına.
  • Slm arkadaşlar,

Aracı yakından gördüm ve çok iyi, sahibine sordum spoyler ilk evela tampon ve marşpiyeller yapılırken istemediğini söyledi, niketim şimdi kararını değiştirip önümüzdeki günlerde bağaj üstü spoyler yaptırtmayı düşünüyormuş.
  • Değerli adamas ilginize tşk ederiz.
  • Arkadaşlar Slm,

Arkadaşlar Jazz ı Antalya Honda Power de gördüm. Sahipleri ile yeni tanışmam nasip oldu, kendi araçımada böle süper bir ön-arka tampon ve marşpiyeller arıyordum ve sonunda buldum. Mugen Fit Dynamik tarzı. Adamlar buz gibi yapmışlar yani işçilikleri süper olmuş bana tamponlar bittiginde haber vereçekler. Mekanları tertemiz, ilgi ve alaka desen çabası. Fiyatlar da bayağı ekonomik. Antalya ve diğer şehirlerimize yedek parça gönderme yapabiliyorlarmış. Ellerinde olmayan parçayıda en kısa zamanda temin edip adrese teslim ediyorlar. Benim de tanışma fırsatım böle oldu. Gönül rahatlığı ile aracımı bundan sonra Antaalya Honda Power e teslim edebilirim. Adamlar boş değil. Antalya da ikamet eden arkadaşlara duyurulur.

Honda cı arkadaşlara Selamlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.